A-1753'ün yaşadığı sıkıntılardan sonra iyice düştü.MB alımı eskisi kadar olmuyor . Eski hakimiyeti kalmadı gibi.
Tam 3 gündür takip ediyordum ne zaman işlenecek diye bugün sabah da eski araçları vardı dedim herhalde değişmedi ama size denk gelmişB-039, aracını 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiş.
Eski Aracı: BMC Procity (2015 model)
B-173 de aracını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiş.
Eski Aracı: Temsa Avenue Plus LF (2017 Model)
Kaynak:Otobüs 34
B-210 iki gün önce Dolmabahçe'de kaza yapmıştı. Motosiklete çarpıp ağaca toslamıştı.B-210 aracını değiştirecektir
Araç men listesinde
Bu araçların arasında A-407'de gözüküyordu İkitelli'de. Ama A-407'den hala sinyal alınamıyor. Allison şanzımanlı Akia da gidici.Tam 3 gündür takip ediyordum ne zaman işlenecek diye bugün sabah da eski araçları vardı dedim herhalde değişmedi ama size denk gelmiş![]()
Eski Akia aracı birlik mahallesi otobüs durağında yatıyordu en son pazar günü gördümAma A-407'den hala sinyal alınamıyor. Allison şanzımanlı Akia da gidici.
İkinci el araç alımında yaş sınırı yok muydu?A-1720 2012 Model TCV Karat olan aracını 2013 Model Mercedes Benz Conecto ile değiştirmiştir.
2028 yılına kadar yok aracın.İkinci el araç alımında yaş sınırı yok muydu?
Onu sormuyor. İkinci el alınan aracın yaş sınırı yok mu diye soruyor. Benim bildiğim ikinci el olarak 2015 model altı araç alımı yapma sınırı var ama bilmiyorum2028 yılına kadar yok aracın.
Yapılıyor ya bildiğim.Onu sormuyor. İkinci el alınan aracın yaş sınırı yok mu diye soruyor. Benim bildiğim ikinci el olarak 2015 model altı araç alımı yapma sınırı var ama bilmiyorum
Baya oldu buA-135 2013 Model Mercedes Benz Conecto olan aracını 2020 Model BMC Procity TR ile değiştirmiştir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.