A-128 2016 model Akia Ultra LF12 olan aracını 0 KM 2025 model makyajlı Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun
A-658 in eski aracı 2013 model Otokar Sultan Maxi City idiA-658, A-870'in eski aracı 2019model ISUZU NOVOCİTİ LİFE ile yenilenmiştir
İstanbul'da 3. Makyajlı kasa Isuzu Citiport olduA-128 2016 model Akia Ultra LF12 olan aracını 0 KM 2025 model makyajlı Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Artmaya devam 4 makyajlı ısuzu citiport heryerde artar inşallahİstanbul'da 3. Makyajlı kasa Isuzu Citiport oldu
Evet değişti28 Hattında gördüm de B-143'te Otokar Kent 290 LF var. Bu değişmiş miydi? Yoksa ben uzun süredir görmediğim için mi tuhaf geld?i![]()
Anladım, teşekkür ederimEvet değişti
Hayırlı olsunA-128 2016 model Akia Ultra LF12 olan aracını 0 KM 2025 model makyajlı Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun
İstanbulda 2. Anadolu'da ilk olan C-228A-116 ve A-128'den başka Citiport alan oldu mu? 2. olarak saydım. Diğeri ne?
A-870 Novociti bu arada.
A-128 2016 model Akia Ultra LF12 olan aracını 0 KM 2025 model makyajlı Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun
A-128 eski aracı 2016MODEL AKİA ULTRA LF12 ile devam etmektedir bugün görüldü
Merak ettim indim yürüdüm baktım biri A-128 diğeri 76O bölgesindeki A-382'mişKüçükçekmece metrobüs yolunun ordaki Isuzu bayisinde 2 tane makyajlı kasa Citiport gördüm. Ya kodları yoktu ya da metrobüs çok hızlı gittiği için göremedim kodlarını
Makyajlı kasayı çok sevemedim ama bölgeye Isuzu gelmesine çok sevindim tabiki hemde aracı 2013 procitykenOha süper be A-364'e kardeş geldi demek
Biraz zaman alır çıkmaları daha plakaları bile takılı değildiKesinlikle öyle seferdeyken de çekmek lazım
Muhtemelen araç değişecek gibi bilinmiyor ya iki b kodlu alacak ya da iki c kodlu araç alacak gibi hissediyorum eski aracı olarak iki c kodlu bmc belde nin yerine yani c-043,c-170 ya da iki b kodlu bmc beldenin yerine yani b-052,b-065Küçükçekmece metrobüs yolunun ordaki Isuzu bayisinde 2 tane makyajlı kasa Citiport gördüm. Ya kodları yoktu ya da metrobüs çok hızlı gittiği için göremedim kodlarını
Bilgileri paylaştım ikisi de A kodluMuhtemelen araç değişecek gibi bilinmiyor ya iki b kodlu alacak ya da iki c kodlu araç alacak gibi hissediyorum eski aracı olarak iki c kodlu bmc belde nin yerine yani c-043,c-170 ya da iki b kodlu bmc beldenin yerine yani b-052,b-065
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.