Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Bana soracak olursanız öho araç değişimine gidecek olursa ;
Procity TR
Otokar
MB

Bence bu 3 model dışında devamı vasat . Yok akiaymış , tezellermiş , güleryüzmüş … Bunlar bırak İETT’yi , ÖHO ya bile girmemesi gereken araçlar bence . Son zamanlarda çok güzel alımlar yapıyorlar ( araç sahipleri ) . Procity TR ler mesela , ben gayet başarılı buluyorum bu araçları . Belki motor gücü olarak bir Otokar ya da MB olmayabilir ama mükemmel araçlar . Keza Otokar da aynı . Bence MB lerden sonra ÖHO daki en iyi araçlardan biri .

Akianın en son modeli her ne kadar İETT de kendine yer bulmuş olsada , ben ÖHO da görmek istemem . Ben başarılı bulmuyorum . Alınabilecek daha iyi markalar var .

Isuzu araçları bu zamana kadar hiç test etme şansım olmadı . Malum yaşadığım bölgede hiç yok . Bu yüzden iyi mi , kötü mü yorum yapamayacağım .

Konu sahibi
Birşey söylim mi bu güleryüz cobralara bende bir türlü oldum olası ısınamadım be arkadaşlar ne biliym ya.

Zaten mesela ben kalite vs. sıralamasında mesela

1 - MAN
2 - Mercedes-Benz
3 - Isuzu
4 - Otokar

diye gidiyorum bu arada sıralamda otokar 3. de olabilir emin değilim ama zaten otokar markasını ve kent otobüslerini çok seviyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi
Temsa Avenue Plus modeli niye tercih edilmiyor? Ben 2024 yılında hiçbir aracın 0 Temsa Avenue Plus aldığını duymadım. Genelde hep Otokar Mercedes Isuzu BMC alımı oldu. Az çok Güleryüz alan da var. Akia da almıyorlar sanırım. Ama Temsa Avenue Plus tercih edilmemesi ilginç.

Şu son kalan TCV Karat L (CNG)'ler neden değiştirilmiyor sebebi nedir? Bazıları arac.iette de gözükmüyor…

Şu an B-1742,B-1744,B-1745,B-1746, B-1819, B-1870, B-1871, B-1884,B-1885,B-1886,B-1898 servis dışı. servis dışı kalan araçların yerine İett’nin araç ve sefer ilavesi yapmalı diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin teşekkür ederim.

A bölgesinde ki araçları bilmiyorum

Konu sahibi
TCV demişken B-1740 Otokar Kent almış. A-104’ün eski aracıymış sanırım. Zamanla boşta olan TCV kodları da araçlarını yenileyecektir. Şuan sadece A bölgesinde A-1830 çalışıyor diye biliyorum. Bir de Dizele dönüştürülen A-1805.

Konu sahibi
TCV’ler niye boşta. Bu araçların sahipleri ekmek yemiyor mu su içmiyor mu.

Ben zaten kendi düşüncemi söylemedim hocam, belli kısımlardan gelecek tepkiyi söyledim.

Geri
Üst Alt