E-57 -> D-148
31 Ekim 2025 - Çobançeşme TEM
31 Ekim 2025 - Çobançeşme TEM
@Airbus hocam şimdi taşlar yerine oturmuştur her halde
Ben ne alaka anlamadım.@Airbus hocam şimdi taşlar yerine oturmuştur her halde
hocam hani bu araçta A-40 kodlu yangın tüpü vardıya. Aslında A-407 imiş ama nasıl olur bilinmez o 7 rakamı silinmişBen ne alaka anlamadım.
Tamam da beni neden etiketledin?hocam hani bu araçta A-40 kodlu yangın tüpü vardıya. Aslında A-407 imiş ama nasıl olur bilinmez o 7 rakamı silinmiş
hocam çok pardon hatlar karıştı bende bir anTamam da beni neden etiketledin?
Onu sanırım @marmaray bağımlısı demiştihocam hani bu araçta A-40 kodlu yangın tüpü vardıya. Aslında A-407 imiş ama nasıl olur bilinmez o 7 rakamı silinmiş
onu siz dedinizOnu sanırım @marmaray bağımlısı demişti
hocam hani bu araçta A-40 kodlu yangın tüpü vardıya. Aslında A-407 imiş ama nasıl olur bilinmez o 7 rakamı silinmiş
Evet bunu ben söylemiştimA-407'nin eski aracı diye biliyorum bu araç
Ben kim sorduğunu söyledi sandım pardononu siz dediniz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.