Tamam yarın TV'ye çıkar bu
Kapı kodunu bilmiyorum ama araç Cobra'ya benziyor.Kapı kodu ne hocam
Bana hat çok 132SP geldi sebebini açıklayamamKapı kodunu bilmiyorum ama araç Cobra'ya benziyor.
Harbi hocam şoförler yanaşmadı kazıma bakınca motor geliyor mu sonrs kapıyı kapatıp aç diyince inseydin diyor sinir oluyorsun. Ayrıca sürekli trafiği tehlikeyede sokuyorlar hatırlıyorum burda otobüs 34te bir forumdaşıkız bir aracın arızası yolcuya motor çarptı yazıyordu. Yazık yazıkMotorcu haklı(!) olayın öncesinde nasıl oldu bilmiyoruz ama bu motrcular her ürede fırlıyorlar otobüs duraklarından inerken dikkat etmek gerek
Mercedes Logosu gördüm direksiyonda onu da mı değiştiren mal sahipleri var?Kapı kodunu bilmiyorum ama araç Cobra'ya benziyor.
Çoğu Cobrada Mercedese benzer direksiyon varMercedes Logosu gördüm direksiyonda onu da mı değiştiren mal sahipleri var?
Anadolu yakasındaki bütün eski kasa Cobralar değişen seviyelerde modifiyeliMercedes Logosu gördüm direksiyonda onu da mı değiştiren mal sahipleri var?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.