Araç tipi 2012 Otokar mı?A-230 muayeneden kalmıştır
Araç tipi 2012 Otokar mı?A-230 muayeneden kalmıştır
2015 model BMC ProcityAraç tipi 2012 Otokar mı?
Karoser derken sanırım yolcu kısmında veya kaportada bir hasar olmuş. Tam bilmiyorum.
Aracın üst bölgesinde problem var demekA-1638 -> Karoser (? O ne?)
Hat:31 Araç:2013 Tezeller Autobus
Kelime anlamı taşınmak, yer değiştirmek belki iett aracıyla yer değişmişlerdir muayene içindeplase demek ne demek peki, İkitelli'ye muayeneye giden öhoda deplase ibaresi?
İSBAK kamera (veya herhangi bir teknolojik cihaz) montajı. Araç muayeneye gitmemiş.deplase demek ne demek peki, İkitelli'ye muayeneye giden öhoda deplase ibaresi?Muayeneden kaldığına işaret mi
Kapı kodlarını aklında tut da bakalımDışarı çıkma kararı aldım bakalım hangi aracı nazarla bozacağım. Arenapark otobüslerine şimdiden geçmiş olsun
Kaydediyorum her bindiğimi küçük uygulamam var arşiv yapıyorumKapı kodlarını aklında tut da bakalım
Dün A-1800 de deplase yazıyordu bugün baktım seferden men edilmişİSBAK kamera (veya herhangi bir teknolojik cihaz) montajı. Araç muayeneye gitmemiş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.