Ben gittikten sonra araçta gitmiş seferine devam ediyor şuan. Fotoğrafını çekmem için bahane olmuş
Ben gittikten sonra araçta gitmiş seferine devam ediyor şuan. Fotoğrafını çekmem için bahane olmuş
Temsa Avenue LF=A-1734 -> TÜVTÜRK MUANEYE GİDİYORUM
Ekli dosyayı görüntüle 73763
A-1751 -> ARACIMDA OLUSAM ARIZA NEDENIYLE SERVİSİME DEVAM EDEMIYORUM
Ekli dosyayı görüntüle 73764
A-1815 -> SOĞUTMA SİSTEMİ ARIZASI
Ekli dosyayı görüntüle 73761
A-1818 -> MOTOR ARIZASI
Ekli dosyayı görüntüle 73762
Hepsi Temsa
Avenue Plus LF çok iyi ya. Yolda kaldığına ben hiç denk gelmedim. Sanki temsa değilde başka şirket üretmişTemsa Avenue LF=
Temsa Avenue LF Plus=![]()
2016 model kliması 2024 model Conectodan iyiAvenue Plus LF çok iyi ya. Yolda kaldığına ben hiç denk gelmedim. Sanki temsa değilde başka şirket üretmiş
Olmasına olur da neden yazmıyorsunuz, yazabilirsiniz@emreunel159 hocam ben burada yazmayayım, kodu vereyim siz buraya görselli iletseniz?
Malum hatO1225 —> Motor Arızası ( Malum hat )
Seviyorlar bize en bozuk araçları vermeyi . 1222 dir 1225 tir .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.