Yok cidden nereye ağzımı açsam kuruyor yok böyle gudubetlik. Lütfen bana bir şey övdürtmeyinMarmaray TCDD'ye bağlı yani dediğin gibi bir grevin olma ihtimali yok devletin, belediyenin değil
bizim otokar kentleri över misinYok cidden nereye ağzımı açsam kuruyor yok böyle gudubetlik. Lütfen bana bir şey övdürtmeyin
Ekli dosyayı görüntüle 73697
Ekli dosyayı görüntüle 73698
Muayeneden kalan olmadı ama arıza veren çok olduAcaba 2025 model araç muayeneden kalır mı?Ya da daha önce kaldı mı?
Gerekli standartları karşılamıyorsa İETT muayenesinden kalma ihtimali de var. Bu standartlar sadece araç yürüyen aksamı değil, yolcu fonksiyonları için de var. Tutma borusu sayısı bile bir kriter.Acaba 2025 model araç muayeneden kalır mı?Ya da daha önce kaldı mı?
Muayene kriterlerini aşağıya ekledim.Gerekli standartları karşılamıyorsa İETT muayenesinden kalma ihtimali de var. Bu standartlar sadece araç yürüyen aksamı değil, yolcu fonksiyonları için de var. Tutma borusu sayısı bile bir kriter.
Yine nazar değdirirdin
Yok bu sefer yanlış anlaşılmış. Arıza verdiği için orda duruyordu. Dururken fotoğrafını çekeyim dedim. Sonra hangi hatta diye bakarken arızadan dolayı orda olduğunu gördüm. Bu sefer benim suçum yokYine nazar değdirirdin![]()
Oh şükür neyse senin araçlara tekrar bakıyım BiYok bu sefer yanlış anlaşılmış. Arıza verdiği için orda duruyordu. Dururken fotoğrafını çekeyim dedim. Sonra hangi hatta diye bakarken arızadan dolayı orda olduğunu gördüm. Bu sefer benim suçum yok![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.