Bu iki araç beraber kaza yapmış. Bizbize derken iki İETT otobüsünün beraber kaza yaptığını belirtiyor.A-406 hat: 50A
Bizbize b-1881 ???
O ne demek ki?kafa kafaya mı çarpıştılar
Bu iki araç beraber kaza yapmış. Bizbize derken iki İETT otobüsünün beraber kaza yaptığını belirtiyor.A-406 hat: 50A
Bizbize b-1881 ???
O ne demek ki?kafa kafaya mı çarpıştılar
Iyi ki de demişsin,anlayamayacaktım(!)Demiştim![]()
146 kadar belki de daha çok 98'de sıkıntı. Sefer tam olarak neredeyse 4 saat (3 saat 47 dakika) sürmüş ve süre yetmemiş şöför/araç 13 dk dinlendikten sonra diğer seferine başlamış. Sonra cobralar niye arıza yapıyor nereden baksan araç aralıksız 5-6 saat çalışacak. Bakırköy peronlar cidden şart146 büyük sıkıntı zaten Bakırköy peronlar kaldırıldığından beri. Bu kadar uzun bir hattın ring olması akıl alır gibi değil.
Aradaki 13 dakikalık dinlenmeyi saymazsak araç başarılı bir şekilde 15:35 - 22:14 arasında tam 6 saat 39 dakika çalışmış ve bitirmiş helal olsun.146 kadar belki de daha çok 98'de sıkıntı. Sefer tam olarak neredeyse 4 saat (3 saat 47 dakika) sürmüş ve süre yetmemiş şöför/araç 13 dk dinlendikten sonra diğer seferine başlamış. Sonra cobralar niye arıza yapıyor nereden baksan araç aralıksız 5-6 saat çalışacak. Bakırköy peronlar cidden şart
Ekli dosyayı görüntüle 73658
Klima düzelmiş bu sefer de motor arızası yaşamış
Yalnız sağlam nazar değdirmişsin.Beddua filan mı ettin naptın ?Klima düzelmiş bu sefer de motor arızası yaşamış
Valla benim beddua etmeme gerek yok. Güzelmiş veya sevdim desem söylediğim şeyin bahtı kapanıyorYalnız sağlam nazar değdirmişsin.Beddua filan mı ettin naptın ?![]()
MaşAllah dediğin 3 gün yaşamıyor yaniValla benim beddua etmeme gerek yok. Güzelmiş veya sevdim desem söylediğim şeyin bahtı kapanıyor
O kadar bedduaya rağmen araç çalışıyor hâlâ
Abi artık hiçbir şeyi sevmemeye başlıcam belki evren mesajı anlar ve uğraşmaz benleMaşAllah dediğin 3 gün yaşamıyor yani
Sen yine de güzel düşün güzel olsun kardeşim.![]()
Aracın iyiliğini düşündüğüm için "artık" aracı "sevmiyorum" evren mesajımı anlaO kadar bedduaya rağmen araç çalışıyor hâlâ![]()
Yarın akşam metro çıkışı denk getirip binmeye çalışıcam çok büyük ihtimalle 98H çalışacak tabi nazarlardan beddualardan arınmışsaAracın iyiliğini düşündüğüm için "artık" aracı "sevmiyorum" evren mesajımı anla![]()
Abi sen yinede yürüyerek git nolur nolmaz biliyorsun beniYarın akşam metro çıkışı denk getirip binmeye çalışıcam çok büyük ihtimalle 98H çalışacak tabi nazarlardan beddualardan arınmışsa![]()
C-1605’in içi dışarıdan daha soğuktur diyicem de klima arızası vermiş bugünAbi sen yinede yürüyerek git nolur nolmaz biliyorsun beni![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.