Yok yok gel, hem de 584'e bin 168'e bin 566'ya bin @Atabey e inat evka-4 araçlarının hepsine binAman evden bile çıkmıyorum çıktığım an kafama kuş bile pisletir böyle bahtsız bir insanım evimde mutluyum![]()
Yok yok gel, hem de 584'e bin 168'e bin 566'ya bin @Atabey e inat evka-4 araçlarının hepsine binAman evden bile çıkmıyorum çıktığım an kafama kuş bile pisletir böyle bahtsız bir insanım evimde mutluyum![]()
6 otobüs bozdum demedim mi ben sana getirtme beni Bucaya hatta Lale Mah. Gider oradaki tüm otobüslere binerim tamam mıYok yok gel, hem de 584'e bin 168'e bin 566'ya bin @Atabey e inat evka-4 araçlarının hepsine bin
78f ne hattı hocam78F ==> M-4508,M-4562,M-4759
Yine 78F yine arıza yapan Conectolar.
Tüm Başakşehir’i dolanan, geçtiği yerlerden dönüp dolaşıp tekrar geçen78f ne hattı hocam Başakşehir
Yine açtım ağzımı. 146'daki öholar için kötü bir gün bugün146 -> A-1803
Arıza beyanı.
Tüm? 1 araç geçiyor, beynin erimiş senin sen evde kal6 otobüs bozdum demedim mi ben sana getirtme beni Bucaya hatta Lale Mah. Gider oradaki tüm otobüslere binerim tamam mı
Sirinyer+Tinaztepe otobuslerine bincem isteTüm? 1 araç geçiyor, beynin erimiş senin sen evde kal
Onu bu başlığa değil,dm'ye at bu bir,Sirinyer+Tinaztepe otobuslerine bincem iste
O da 50V hattında çalışıyormuş, ben çözemedim bunuA-406 hat: 50A
Bizbize b-1881 ???
O ne demek ki?kafa kafaya mı çarpıştılar
Birlikte kaza yapmışlardır arkadan çarpma gibi veya herhangi bir şekilde. Yani kazaya beraber karışmışlarA-406 hat: 50A
Bizbize b-1881 ???
O ne demek ki?kafa kafaya mı çarpıştılar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.