B-1507 -> ELEKTRİK
Mutlaka Bakırköy'de mola vermiştir.Ben yerinde olsam A-1856'nin şöforünün yerinde agresif olurdum 5 saat ne öyle
Hiç şaşırmadım. 146'ya 2025 model araç bile verilse arızalanır.
Vermiştir'de o kadar fazla ama.Mutlaka Bakırköy'de mola vermiştir.
Keşke şöyle bir 2023-2024 model Isuzu alsalar da keyifle ilk durak - Son Durak yapsamHiç şaşırmadım. 146'ya 2025 model araç bile verilse arızalanır.
Ben anca akia'lardan keyif alabiliyorum bu bölgede...Keşke şöyle bir 2023-2024 model Isuzu alsalar da keyifle ilk durak - Son Durak yapsam
89S'de A-1753'ün yeni Conectosundayım. İlk defa biniyorum şimdilik güzel araç. Koltuk desenleri farklıydı
Ekli dosyayı görüntüle 81611
Eee ben o zaman A-1529 şöforüne bu durumu söyleyeyim ona göre secsin aracını
Diğer hiçbir Yeni Conectoda sorun yok A-1753'e kronik denk gelmişEee ben o zaman A-1529 şöforüne bu durumu söyleyeyim ona göre secsin aracını
Hayır şöförü uyar , Rick denilen bir herif var otobüsünün dibine girmesinEee ben o zaman A-1529 şöforüne bu durumu söyleyeyim ona göre secsin aracını
JDJCJSKSKCKCCKCKKCKDKDKSKAFHayır şöförü uyar , Rick denilen bir herif var otobüsünün dibine girmesin
XDSADSADSADSADSA A-1529'da bozarsın sen gelirsen alındığı zamanJDJCJSKSKCKCCKCKKCKDKDKSKAF
Acaba bozuk Motor mu taktılar naptılar yada şanzımanDiğer hiçbir Yeni Conectoda sorun yok A-1753'e kronik denk gelmiş
Valla bende anlamadım inanılmaz şansız çıktıAcaba bozuk Motor mu taktılar naptılar yada şanzıman
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.