Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

Bu akiaları alanın yatacak yeri yok, karoser arızası nedir ya
Karoserlerinden trim sesi bayağı geliyor özellikle çukurlarda, sonunda dayanamamış olabilir. Akialara neden bu kadar sert yüklendiniz anlayamadım, phileas bundan 2000 kat daha büyük bir kazıktı

1000001517.jpg

Karoserlerinden trim sesi bayağı geliyor özellikle çukurlarda, sonunda dayanamamış olabilir. Akialara neden bu kadar sert yüklendiniz anlayamadım, phileas bundan 2000 kat daha büyük bir kazıktı
Aynı şey değil, biri metrobüste ite kaka da olsa 13 yıl kadar çalıştı. Diğeri ise tabelası bile düzgün olmayan 12 metrelik metal yığını. Daha ilk senelerinde bu kadar sorun çıkarmaya başladılar, yeterli kaliteye sahip olmadıkları net. Bu araçları sevenlere saygı duyuyorum yine de, insanoğlu olarak farklı zevklere sahibiz.

Son düzenleme:
Aynı şey değil, biri metrobüste ite kaka da olsa 13 yıl kadar çalıştı. Diğeri ise tabelası bile düzgün olmayan 12 metrelik metal yığını. Daha ilk senelerinde bu kadar sorun çıkarmaya başladılar, yeterli kaliteye sahip olmadıkları net. Bu araçları sevenlere saygı duyuyorum yine de, insanoğlu olarak farklı zevklere sahibiz.
Her zaman Akiayı savunacağım araç rampayı çok iyi çıkıyo ve kliması ağzına kadar dolu olmasına göre iyi şimdi TM9 A3096 şimdi kır yokuşunu çıkıcaz önümüzde Karsan var

Ben de eleştirmeye devam edeceğim. 10 yıllık araç değil bunlar, nasıl karoser arızası veriyorlar inanılır gibi değil.

Ne metrobüstekilerine ne de çift katlılarına lafım oldu. Bunlar onların yanında çok adi kalıyor. Aynasız olmaları da benim açımdan bu araçları itici kılan başka bir nokta.

1 yıllık araçların klimasının kötü olma ihtimali bulunmamalı,
İşte bu yüzden 2025 Otokarları sevmiyorum. Klima boşa üflüyor. Aracın içi soğumuyor. Bu bölgedeki araçlar böyle en aızndan 89A ve 76O 2025 Kentleri. Kaç kere nefes nefese terli terli yolculuk ettim bu araçlarda

1 yıllık araçların klimasının kötü olma ihtimali bulunmamalı, 8 yıllık Procity TRler bile resmen morga dönerken özellikle.
Ben diğer araçların sıfırkende klimasına bindim yine Akia gibiydi bu normal ama 2024 model aracı bu kadar eleştirmek önemsiz

İşte bu yüzden 2025 Otokarları sevmiyorum. Klima boşa üflüyor. Aracın içi soğumuyor. Bu bölgedeki araçlar böyle en aızndan 89A ve 76O 2025 Kentleri. Kaç kere nefes nefese terli terli yolculuk ettim bu araçlarda
2025 Otokarları hiç denemedim ama bir gün bineceğim. İETT araçlarında klima konusunda 2017 model Procity TRleri çok daha başarılı buluyorum.

Geri
Üst Alt