@Rick Grimes bu girer mi?8'den beri bunlar yatmış olmalı, aracı onarmaya tenezzül etmemişler sanki
Ekli dosyayı görüntüle 79289
İETT seferine çıkmamış, iptal edilen sefer yerine yeni saat vermişler.146 bölgesinde arıza yok. 142 bölgesi:
Aynı günde iki kez motor arızası veren A-1556 inatla çalışacağım diyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79319
Ekli dosyayı görüntüle 79320
A-1701 sanırım seferine gecikmiş. İETT seferi yapmış bir tane.
Ekli dosyayı görüntüle 79321
Bu bölgeye toplu 2025 Güleryüz veya Isuzu alınsa ne güzel olurdu146 bölgesinde arıza yok. 142 bölgesi:
Aynı günde iki kez motor arızası veren A-1556 inatla çalışacağım diyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79319
Ekli dosyayı görüntüle 79320
A-1701 sanırım seferine gecikmiş. İETT seferi yapmış bir tane.
Ekli dosyayı görüntüle 79321
07.31 seferi mi idi bindiğinizGördüğüm en kötü otobüstü herhalde. Aracın körük kısmı düz yolda bile gıcırdıyor ve yol bozukluğunda neredeyse zıplatıyordu körüğün hemen arkasındaki tekli koltuktaydım. Durumu çözüm merkezine de yazdım. Kesinlikle seferden çekilmesi gerekiyordu zaten, isabet olmuş da olan bize oluyor. Bir de nedense sefer çok uzun sürmüş. Varış ve kalkış saatlerinde anormallik yok yani, gerçekten biraz gecikti ve hemen kalktı. Şoföre soracaktım niye bu kadar uzun sürdü diye de vazgeçtim.
Ekli dosyayı görüntüle 79382
07.3107.31 seferi mi idi bindiğiniz
06.32 mi
Bu yüzden bugün sanırım B-013'e gidebilirim sadeceNe zaman şu aracı denemek için evden çıkmaya plan yapsam hep sanayide oluyor ya
Ekli dosyayı görüntüle 79387
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.