Bunu bugün dolapdere sanayi sitesine girdiğimde görmüştüm. Otobüs kaynıyordu orası valla. Çok fazla kod gördüm hatırlamıyorum bile neleri gördüğümü
Bunu bugün dolapdere sanayi sitesine girdiğimde görmüştüm. Otobüs kaynıyordu orası valla. Çok fazla kod gördüm hatırlamıyorum bile neleri gördüğümü
Hocam içeri herkes girebiliyor demiBunu bugün dolapdere sanayi sitesine girdiğimde görmüştüm. Otobüs kaynıyordu orası valla. Çok fazla kod gördüm hatırlamıyorum bile neleri gördüğümü
Valla ona emin değilim bende buraya yazacaktım yaya olarak girebiliyor muyuz yoksa sadece araçla mı girebilirim diye. Sonra 2 tane öho otobüs çıkıyordu önümü kapattılar içeri girdim (Deposito Outlet AVM'nin ilerisindeki kapıdan). Çıkarken de güvenlik gördü bir şey demedi o yüzden %100 bir şey diyemiyorumHocam içeri herkes girebiliyor demi
ama kesinlikle çekim yapmadım. Sanayideki aracı çekmek ölüm döşeğinde hastanede yatan insanı çekmek gibi geliyor bana. İçerde 6-7 dakika gezip çıktım. Geç olduğu için çok durmadımValla ona emin değilim bende buraya yazacaktım yaya olarak girebiliyor muyuz yoksa sadece araçla mı girebilirim diye. Sonra 2 tane öho otobüs çıkıyordu önümü kapattılar içeri girdim (Deposito Outlet AVM'nin ilerisindeki kapıdan). Çıkarken de güvenlik gördü bir şey demedi o yüzden %100 bir şey diyemiyorum
16.00 seferine yollamazlarsa sıkıntı onun haricinde sabahın 3 seferini bypass geçmiş zaten arada 10 saat fark ver VERSİNLER SU SUYUBütün bir gece garajdasın , hatta akşamından beri ama ne hikmetse kimse seni kontrol etmiyor ve suyun eksik sefere mi yollanıyorsun ? Buna mı inanmalıyız ? Günün ilk seferi ve birde bir . Nice Ekli dosyayı görüntüle 79162
Araca işerim daha iyiHayır , onun yerine yeni araç verdiler . Bir araca su eklemek çok zor bir işlem olsa gerekki , böyle zor bir karar almışlar .
İETT’ye olan güvenim her gün sarsılmaya devam ediyor .
Bunu da dün Esenler sanayi sitesine girerken görmüştüm. Az kalsın soluma bakmasam beni eziyordu. (benim hatam şoförde sorun yok sanayi sitesi girişi diye sağıma soluma bakmam gerekirdi.). A-1704'te vardı ön camı kırıktı kazaya karışmış olabilir
A-1546 da orada.Bunu da dün Esenler sanayi sitesine girerken görmüştüm. Az kalsın soluma bakmasam beni eziyordu. (benim hatam şoförde sorun yok sanayi sitesi girişi diye sağıma soluma bakmam gerekirdi.). A-1704'te vardı ön camı kırıktı kazaya karışmış olabilir
abonman bizde de var da üşendim ben lisede yapmaya kaldırmazlarsa 3 sene sonra yapılırBana fark etmez. Paraya kıyıp abonman yaptım yine 1 ay boyunca İstanbul'un her yerine gidebilirim
Yanılmıyorsam methbüs bağlantısına da sahipEdirnekapı durağıyla beraber bütün T4 hattını takip ediyor , ayrıca M7 ile de bağlantısı var . İşine yararsa .. Metrobüs = Şehitlik vs. vs.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.