Ben artık yadırgamıyorum abi . Bunlar akıl yoksunu . Ben bunu anladım son 1 senede . Bunlara çakmakla , kağıt ver ateş yakamazlar . Maymunlar yönetiyor sanki , Yarabbim sabır ver
Düzeltildi
Düzeltildi
Personel yok yazardı o zaman benceAcaba şoför mü yok?![]()
A-1557 tamir edilmiş ama çalışacak mı? Sefer saatinin üzerinden 10dk geçti ama araç halen daha Boğazköy'de.142 -> A-1557
Arızalandı, yerine A-1652 verildi.
142 -> A-1652
Yerine verilen araç da arızalandı. D-178 çalışıyor.
Anadoludaki arızalılar 2 tane sadece iyi durumda anadoludakilerCitaro gibi emektarları daha iyi durumda görmek bizi sevindirir![]()
Hemen arıza yemişO1239'a yandığı hatta görev tanımlanmış ama bu kadar çabuk tamir edilmemiştir diye düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 78172
Düzenleme: Araç sinyal vermeye başladı ancak hemen bu hatta vermemeleri gerekirdi.
Citaro G'ler kozmetik olarak biraz hırpalanmış duruyorlar sanki. Keşke metrobüs hattında çalışmasalardı.Anadoludaki arızalılar 2 tane sadece iyi durumda anadoludakiler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.