Bölgedeki en yeni otobüsler 2006 model olduğu için mecburlarşahinkaya diğer garajlara citaroya nasıl bakılır dersi vermeli sonuçta yerine konamayacak araçlar

Bölgedeki en yeni otobüsler 2006 model olduğu için mecburlarşahinkaya diğer garajlara citaroya nasıl bakılır dersi vermeli sonuçta yerine konamayacak araçlar
O1181 seferlere dönmeyip yerine O2205 verilmiş.O1196 (98G) / arıza beyanı
Diğer seferleri iptal
O1181 (98Y) / Balata arızası
Tatilli araç olduğu için hattaki kalan seferlerine devam eder diye düşünüyorum.
Klasik 97 beldesi artık ömürleri bitiyor birde en sevmediğim hattaB-223 Belde Şirinevler'de arıza vermiş yanından geçtik duruyordu 97-1 hattında
Uygulamadan baktım kayış kopmuş
Ekli dosyayı görüntüle 77053
HAYIIIIR , dün bizim hattaydı bu araç
Neredeydi dün sultangazi tarafındamıydı?HAYIIIIR , dün bizim hattaydı bu araçBu çok güzel inşallah ağır hasarlı değildir
((
Evet 36V’nin -1 işaretli depar seferini yapıyordu . Bayadır arıza filan vermiyordu, kaza yapmış . Üzüldüm , çok güzel gözüken bir araçNeredeydi dün sultangazi tarafındamıydı?
Hmm sizin tarafları bilmiyorum oralarla cok alakasızım bu yüzden yorum yapamıcam ama kötü olmuş yapmasıEvet 36V’nin -1 işaretli depar seferini yapıyordu . Bayadır arıza filan vermiyordu, kaza yapmış . Üzüldüm , çok güzel gözüken bir araç![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.