Allahım bu hatta zırhlı otokar versek ona bile arıza verdirir bu ne günde kaç araç 36V ve deparlarında telef oluyorO1200 —> Fren ve Ekas Arızası Ekli dosyayı görüntüle 76537
Allahım bu hatta zırhlı otokar versek ona bile arıza verdirir bu ne günde kaç araç 36V ve deparlarında telef oluyorO1200 —> Fren ve Ekas Arızası Ekli dosyayı görüntüle 76537
Bana ilginç gelmiyor artık . Bundan sonra çok anormal bir şey olmadıkça da paylaşmayacağım . Yoksa sadece 36V’yi okuruz , her gün . 20 duraklık hatta arıza veren araçlar , Sarıyer’in zor hatlarında GPS arızası bile vermezken , bu hatta binbir türlü arıza veriyorlar . ŞaşırtıcıAllahım bu hatta zırhlı otokar versek ona bile arıza verdirir bu ne günde kaç araç 36V ve deparlarında telef oluyor
Bana ilginç gelmiyor artık . Bundan sonra çok anormal bir şey olmadıkça da paylaşmayacağım . Yoksa sadece 36V’yi okuruz , her gün . 20 duraklık hatta arıza veren araçlar , Sarıyer’in zor hatlarında GPS arızası bile vermezken , bu hatta binbir türlü arıza veriyorlar . Şaşırtıcı
O1264 sanki çok mükemmel bir araçta , bugün Beykoz’da . Arıza bile vermez ama emin olun
Ben kullanıyorum ya ondandır . Kullanmadığım günler mükemmel , arıza yok36V’nin neden böyle bir uğursuzluğu var?
Hemen düzeltilmiştirYa bu nasıl mümkün olabilir gün içinde men listesine giren araç aynı gün içinde sefer yapıyor bunun eşi benzeri yok
Yok artık ama arııza var diyip indirdiŞuan 15BK A-1709 Isuzundayım. Gidiş yönü doluydu ama Kadıköy yönü bomboş
Ekli dosyayı görüntüle 76565
Yok artık sende de Rick Grimes nazarı mı varBen kullanıyorum ya ondandır . Kullanmadığım günler mükemmel , arıza yok
Araç şuan otogarda (1 saat önce) araştırcam kazayı merak ettimA-1736 ağır hasarlı kaza yapmış![]()
Hiçbir şey bulamadımAraç şuan otogarda (1 saat önce) araştırcam kazayı merak ettim
Hat geçişlerinde kalkış durağı bir önceki hattın yönüne göre yazıyor. 133T'nin Maltepe peronlar gidiş veya dönüş hangisiyse 132E'ninde o yönünde yapacakO3153
Ekli dosyayı görüntüle 76713
Bir de 132E görevini Maltepe peronlardan kalkarak gerçekleştirecek diye gösteriyor ama bu hat Kartal’a kadar gidiyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.