Cidden aracı 2 dakika öveyim dedim pişman oldum@Rick Grimes in dün bindiği A-1862 arıza yapmış bugün nasıl yaptınız hocam bunu
76O -> A-1862 - 2022 Otokar Kent LF -> Bindiğim en serin Otokardı. 2025 model olmadığı için sevdiğim araç. Serindi
Kamera Kayıt almıyordur belki. 7/24 kayıt almak zorunda olaylara karşı
Eklenmelik mi?Kamera Kayıt almıyordur belki. 7/24 kayıt almak zorunda olaylara karşı
Çok anlamadım hatayı. Daha detaylı yazsaymış ekleyebilirdim. Varsayım yaptım %100 böyledir diyememEklenmelik mi?
Bir şey yaptılar araca bence ona deplase yazmışlarA-1682 sabah deplase yazılmıştı mutlu olmuştum değişecek diye. 3 seferi iptal olmuştu ama hemen çıktı garajdan ve seferine gitti değişiklik yoktur büyük ihtimalle
Aga bu BMC lerde nasıl bir beddua var her garip olay iett bmclerini buluyor bir de üstüne kaza yapmışEkli dosyayı görüntüle 79873
Şu anda şunun üzerine iyi bir şey getirene benden boyner hediye çeki
İstoç 10. Ada'da büyük yangın çıktı o yüzden. Yaklaşık 17 dükkan zarar gördü
Haberlerden biliyoruz, ama en azından paylaşılsın diyeİstoç 10. Ada'da büyük yangın çıktı o yüzden. Yaklaşık 17 dükkan zarar gördü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.