O12XX (@Semih in bölge anısına2 dakika sonra bakicam ama hangi seri olsun O10xx mi O11xx mi O12xx mi yoksa O12xx mi
O12XX (@Semih in bölge anısına2 dakika sonra bakicam ama hangi seri olsun O10xx mi O11xx mi O12xx mi yoksa O12xx mi
Bunu milyon kere gördüğünüzden sormadım ama listeye girer mi
TamamdırÇok fazla oldu artık almıyorum
Listede birileri yokO1205:Hararet->152
O1206:Orta kapı arızalandı kapı kendi kendine açılıp kapanıyor->151
O1208:Motor arızası,talimata uymadı->151
O1214:Kapı arızaları->TM18
O1215:Hararet->151
O1225:Basınçlı hava donanımı arızaları->36A
O1238:Motor arızası->HM1
O1253:Kaza yapmış->152
O1285:Arıza->38
O1297:Motor arızası->59A
O1304:Arıza->59A
Semih şanslıO1205:Hararet->152
O1206:Orta kapı arızalandı kapı kendi kendine açılıp kapanıyor->151
O1208:Motor arızası,talimata uymadı->151
O1214:Kapı arızaları->TM18
O1215:Hararet->151
O1225:Basınçlı hava donanımı arızaları->36A
O1238:Motor arızası->HM1
O1253:Kaza yapmış->152
O1285:Arıza->38
O1297:Motor arızası->59A
O1304:Arıza->59A
Benimde gözüm onu aradı ama bugün görev verilmemiş ne yazık ki yoksa o da burada olurdu büyük ihtimalleListede birileri yok![]()
Dün vermesi yetti zaten,Benimde gözüm onu aradı ama bugün görev verilmemiş ne yazık ki yoksa o da burada olurdu büyük ihtimalle![]()
Normalde 7014 seferi K.S.S - Taksim iken etkinlik sebebiyle hat ring çalışmış ve geçici 5767 kodu verilmiş. 12:30 yine yapılmış ama virgülle 7014'ün iptal edildiği yerine 5767 yapılacağını bildirmişEkli dosyayı görüntüle 79692
Virgüllerle şair ne demek istedi ??
Beyin patlaması yaşadım, senin bölgen sen iyi bilirsinNormalde 7014 seferi K.S.S - Taksim iken etkinlik sebebiyle hat ring çalışmış ve geçici 5767 kodu verilmiş. 12:30 yine yapılmış ama virgülle 7014'ün iptal edildiği yerine 5767 yapılacağını bildirmiş
KSS Taksim arası sefer yapan tek bir hat var zaten ve etkinliklerin çoğu Taksim ve civarında olduğu için hep böyle ring oluyor ondan sonra çık işin içinden çıkabilirsenBeyin patlaması yaşadım, senin bölgen sen iyi bilirsin
Hah, sağolun hocam,KSS Taksim arası sefer yapan tek bir hat var zaten ve etkinliklerin çoğu Taksim ve civarında olduğu için hep böyle ring oluyor ondan sonra çık işin içinden çıkabilirsen
maymun kys hastanesinden taksime ring yapıp dönmek. fakat maymunun gideceği güzergah kapalı olmak. maymun bundan ötürü farklı bir yerden ring yapmak. dolayısıyla iş kodunu değiştirmek. iş kodunun değişmesi dolayısıyla seferi iptal olmuş gibi gözükmek ama aslında olmamak.Beyin patlaması yaşadım, senin bölgen sen iyi bilirsin
Yetti artıkmaymun kys hastanesinden taksime ring yapıp dönmek. fakat maymunun gideceği güzergah kapalı olmak. maymun bundan ötürü farklı bir yerden ring yapmak. dolayısıyla iş kodunu değiştirmek. iş kodunun değişmesi dolayısıyla seferi iptal olmuş gibi gözükmek ama aslında olmamak.
Hocam siz hep böyle anlatın anlamayan da anlamasın artık bir zahmetmaymun kys hastanesinden taksime ring yapıp dönmek. fakat maymunun gideceği güzergah kapalı olmak. maymun bundan ötürü farklı bir yerden ring yapmak. dolayısıyla iş kodunu değiştirmek. iş kodunun değişmesi dolayısıyla seferi iptal olmuş gibi gözükmek ama aslında olmamak.
Bu şekilde anlatım mükemmel olur, kanala gidip,Hocam siz hep böyle anlatın anlamayan da anlamasın artık bir zahmet![]()
primate economicsBu şekilde anlatım mükemmel olur, kanala gidip,
Maymun sizin kanalın editörlüğünü yapmayı istemek diyelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.