En komik arıza şu olur sanırım"Otobüsün içine sinek girdi motora sızabilir yol yardım ekibiyle görüşme talep ediyorum"
Yabani hayvana çarptı
Hat:402
En komik arıza şu olur sanırım"Otobüsün içine sinek girdi motora sızabilir yol yardım ekibiyle görüşme talep ediyorum"
Hocam hattı neydiOtobüs istediğim hıza çıkmıyor(BHRR)yol yardım ekibiyle görüşme talep ediyorum
89KakaHocam hattı neydi
Çok fazla yolcu bindi yol yardım ekibiyle görüşme talep ediyorumEn komik arıza şu olur sanırım
Yabani hayvana çarptı
Hat:402
Ha tamam ya, espri yapacaktım89Kaka
Yabani hayvana çarptı daha iyiydi ya, çok yolcu binerse araçta çökme olabilit belkiÇok fazla yolcu bindi yol yardım ekibiyle görüşme talep ediyorum
Hat:15YK
15YK seferlerine baktınız mıYabani hayvana çarptı daha iyiydi ya, çok yolcu binerse araçta çökme olabilit belki![]()
Yok maalesef15YK seferlerine baktınız mı
sanki bu hatta önceden de böyle bir vaka yaşanmıştı eski mi bu
Bu o vaka zatensanki bu hatta önceden de böyle bir vaka yaşanmıştı
esenyurt hatları karıştırılırsa çıkabilirVar mı üstü
Şunun üstüne ne olabilir kiesenyurt hatları karıştırılırsa çıkabilir
savaş petrol temsası ya da O1264'te olacak şu vaka öyleŞunun üstüne ne olabilir ki
Engelli vatandaş araca dışkısını yaptı+ani fren sonucu yaralandı,şoför ifade veriyorŞunun üstüne ne olabilir ki
Bu kalabalığın sebebi otobüste İsmail YK'nin bulunmasıymış falanÇok fazla yolcu bindi yol yardım ekibiyle görüşme talep ediyorum
Hat:15YK
33-75. Duraklar arası olabilir, yetkilisi daha iyi bilir ama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.