Mercedes hatasını telafi eder umarım yoksa alımlar bayağı düşerA-1753 4. Gününde de göreve gitmemiş. İşin tuhafı İETT hala görev vermeye devam ediyor. Sinyali de 2 gün öncede kalma
Ekli dosyayı görüntüle 78851
Ekli dosyayı görüntüle 78853
Yeter değiştir artık be adam aracını hararet yapıyor devamlı
2025 Otokar Kent bu nasıl olabilir böyle ya
Hatası neydi? Kapı sorunu olan mı?Mercedes hatasını telafi eder umarım yoksa alımlar bayağı düşer
Yok hocam alınalı 1 hafta olmadan motor arızası yedi. Ertesi gün ikinci kez yedi. İkinci motor arızası yediğinden 5 gün geçti ve 5 gündür çalışmıyorHatası neydi? Kapı sorunu olan mı?
Bu mesaja git. Bu mesajda da alıntı var. oradan başlıyor arızalarDaha önce paylaşmıştım yine paylaşıyorum (evet bu yan hesabım. Daha rahatım) 2025 Model Conecto yine motor arızası yemiş
A-1753 bir kez daha motor arızası yemiş. Şoför abi üzülmüş heralde en sona da motor... yazmış. Araçta sinyal sorunu var 10 saat önce otogardaymış
Ekli dosyayı görüntüle 78543
Ekli dosyayı görüntüle 78544
İlk mesajda buEvet 2025 model daha alınalı 1 hafta anca olan Mercedes Motor Arızası yemiş @Emirinho10 @hat.76o
Ekli dosyayı görüntüle 78062
Kronik arızalı araçlardan biri denk gelmişHatası neydi? Kapı sorunu olan mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.