Hocam karsanların hepsi tek mesajda yazılmıştı tekrar atmaya gerek yoktu sanki
Hiç görmemişim, hangisi yazıldıysa o resimlerimi silebilirsiniz.Hocam karsanların hepsi tek mesajda yazılmıştı tekrar atmaya gerek yoktu sanki
Hocam elimden geldiğince bütün garajlardaki arızaları tek mesajda yazmaya çalışıyorum ama vaktim olmuyor çünkü 2 3 tane garaj yok ayrıca toplu yazmak için akşam saatleri daha uygun oluyor fakat bu sefer de hepsini yapmam çok uzun sürüyor maalesefHocam karsanların hepsi tek mesajda yazılmıştı tekrar atmaya gerek yoktu sanki
Size demedim hocam. Senin yazdıkların tekrar atılmıştı da onun için demiştim. Aynı araç 2 kere paylaşılmış oluyorduHocam elimden geldiğince bütün garajlardaki arızaları tek mesajda yazmaya çalışıyorum ama vaktim olmuyor çünkü 2 3 tane garaj yok ayrıca toplu yazmak için akşam saatleri daha uygun oluyor fakat bu sefer de hepsini yapmam çok uzun sürüyor maalesef
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.