36L eskiden Beşiktaşa çalışıyordu levent geldi aslında aklıma .36L Levent'i
36Y Yenikapı'yı (eskiden Taşoluk-Yenikapı'ydı hat)
79F Fenertepe'yi
Evet 36Y nin nereye çalıştığını bir türlü hatırlayamamıştım teşekkürler
36L eskiden Beşiktaşa çalışıyordu levent geldi aslında aklıma .36L Levent'i
36Y Yenikapı'yı (eskiden Taşoluk-Yenikapı'ydı hat)
79F Fenertepe'yi
HT18 ve HT48 yanlış hatırlamıyorsam 2021'e kadar Yenibosna Metro'ya kadar çalışıyorlardı. Hatta HT18 Ekim 2021'e kadar Yenibosna Metro'ya kadar çalıştı.HT18,HT19,HT48 bunlarin zaten hiç metroyla alakaları yok
146BA avcılar a gidiyordu onu da değiştiler keşke geri gelseEn son 146BA'yı 78K yapmışlardı.
HT11 de öyleydi sonradan Kuyumcukent'e uzatıldı. Özel bir tabelası olan (Otokarlarda) yegane hatlardan biridir kendileri.HT18 ve HT48 yanlış hatırlamıyorsam 2021'e kadar Yenibosna Metro'ya kadar çalışıyorlardı. Hatta HT18 Ekim 2021'e kadar Yenibosna Metro'ya kadar çalıştı.
146F kalabilir. Bahçeşehir'den geçtiği için.Ek olarak 79FY, 79Ş, 98KM, 146F, 146K, 146M hattın hiç alakaları yok olucaksa 78FE, 78FY, 147Ş, 78FS, 78FB, 78M olması gerek.
36A 36V yolcusunu almak için açıldı kod bulamadıkları için A verdiler36A -> A : ?
36B -> B : Boğazköy
36C -> C : Cebeci
36D -> D : Deliklikaya
36F -> F : Fenertepe / Olimpiyatköy Metro
36G -> G : Gazi Mahallesi
36L -> L : ?
36M -> M : Mecidiyeköy
36S -> S : ?
36T -> T : Taksim
36V -> V : Vezneciler
36Y -> Y : ?
36Z -> Z : Zincirlikuyu
36AS -> A : ? , S : Sefaköy Metro
36AY -> A : Arnavutköy , Y : Yenibosna Metro
36ES -> E : Esentepe ? , S : ? ( E , esentepe değilse eğer S : Sultangazi Peronlardır . )
36CB -> C : Cebeci , B : ?
36CY -> C : Cebeci , Y : Yenibosna Metro
36HT -> H : Haraççı , T : ?
36TC -> T : ? , C : Cebeci
36YS -> YS : Yassıören
336A -> A : ?
336E -> E : Eminönü
336G -> G : Giyimkent
336H -> H : Hadımköy
336K -> K : Karaburun
336M -> M : Mecidiyeköy
336T -> T : Taşoluk Mahallesi ( Kapandı )
336Y -> Y: Yenikapı
336MC -> M : ? , C : Cebeci ( Kapandı )
38H -> H : Habipler
78C -> C : ?
79C -> C : Cebeci
79F -> F : ?
79KT -> K : Kayaşehir , T : Tekstilkent
79KM -> K : Kayaşehir , M : Mecidiyeköy
79GE -> G : Güvercintepe , E : Eminönü
H-6 -> H : İstanbul Havalimanı
TM18 -> T : ? , M : ? ( Tramvay / Metronun kısaltmasıydı sanırım bu fakat bi anlam ifade etmiyor )
Habibler ve gazi mahallesi aynı görüşe sahip olduğu için bu iki mahalle arasına yolcu olsun olmasın isterse boş gitsin mantığı ile yapılmış bir hatBilgiler için teşekkürler . Evet bazı hatların şimdiki hallerinden dolayı soru işareti koymuştum , eski hallerine göre hepsinin anlamı uyuşuyor .
Ayrıca not kısmı biraz bariz gibiydi . Daha burası için bir şey yapacaklarını sanmıyorum . Söylediğimiz gibi okul açıldığında yeni bir şeyler görebiliriz diye umuyorum ( ayrıca okulun imam hatip olabileceğine dair duyumlar aldım , gerçek mi değil mi bilmiyorum )
Evet şu Cebeci deparı geldiğinden beri şu kısaltma olayını söylüyorum , hemen hemen bunun gibi cevaplar geliyor . Zaman geçmiyor ki ne olacak görelim , insan sabırsızlanıyor gün geçtikte
Ayrıca 36Z de 36L gibi günün her saati ( hemen hemen ) dolu . 36G yi bunlarla kıyaslaştırınca 36G bebek gibi duruyor yanlarında .
Habipler çöp yoluna çalışan hiçbir hatta sözüm yok . Milyonlarca kez şikayet ettim . Çok önemli hatlarmış . 38H ve 36CBBu hatları her gördüğümde midem bulanıyor . Sırf 600 kişilik okul için 3 hat vermişler ama ne tesadüftür ki , okul çıkış saatinde habiplerden araç kalkmıyor . Tam tersi yönünde kalkıyor .
36S 17:20 de kalkıyor . Çıkış saatinden 1 saat sonra
36CB ve 38H tam çıkış saatini 20-30 hatta 40 dakika geçtikten sonra arka arkaya kalkıyor .
Ulan , madem SADECE 2 araç 600 kişilik okulu dağıtmaya yetiyor , niye bütün gün dolaşıyor bu hatlar ? Niye boş yere benzin yakıyor ? İETT de çalışan kimse bunu görmüyor mu? Günde 100 kişi kullansa şu hatları 2 otobüsün benzin parası neredeyse çıkmıyor ? Yazık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.