Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bizim mahalle muhtarımız uğraşıp MR52'yi Halkalı Marmaray'dan Söğütlüçeşme'ye uzattırmıştı sağolsun. İşe de yaradı gerçekten
Evet bende sahidim adamlara zoraki iş yaptırmışlardı. Duyuru sayfasına bakarsanız. Adamlar istemsiz yazdıklarını görürsünüz.

Değerli yolcularımızın dikkatine,

MR52 Halkalı Marmaray – Şehir Hastanesi
arası hizmet veren hattımız yapılan güzergâh değişikliği ile 21 Ekim Pazartesi gününden itibaren Söğütlüçeşme – Halkalı Marmaray – Şehir Hastanesi arasında hizmet vermeye başlayacaktır.

Duyurusu burda. Ne demek istediğimi anlıycaksınız. Diğer duyurulara bakarsanınz farkı anlarsınız. Yolcu memnuniyeti falan demiyor bile.

Değerli yolcularımızın dikkatine,

MR52 Halkalı Marmaray – Şehir Hastanesi
arası hizmet veren hattımız yapılan güzergâh değişikliği ile 21 Ekim Pazartesi gününden itibaren Söğütlüçeşme – Halkalı Marmaray – Şehir Hastanesi arasında hizmet vermeye başlayacaktır.

Duyurusu burda. Ne demek istediğimi anlıycaksınız. Diğer duyurulara bakarsanınz farkı anlarsınız. Yolcu memnuniyeti falan demiyor bile.
Kesinlikle ya şuna bak. Muhtardan tekrar Allah razı olsun. Benim çok işime yaradı. Hastaneye giden biri değilim ama Marmaraya gitmek için çok iyi oluyor. 89A kaçtığı zaman Söğütlüçeşme köprüsünden biniyorum. Şuan tek sıkıntı fazla iptal oluyor ve Sefer sayısı çok az. Birde hafta sonları da çalışsa en azından cumartesi günleri falan tadından yenmez.

Son düzenleme:
Kesinlikle ya şuna bak. Muhtardan tekrar Allah razı olsun. Benim çok işime yaradı. Hastaneye giden biri değilim ama Marmaraya gitmek için çok iyi oluyor. 89A kaçtığı zaman Söğütlüçeşme köprüsünden biniyorum. Şuan tek sıkıntı fazla iptal oluyor ve Sefer sayısı çok az. Birde hafta sonları da çalışsa en azından cumartesi günleri falan tadından yenmez.
Ne güzel siz halkalıya gidebiliyorsunuz en azından😅

Ben aslında normal hatların kapatılıp insanların raylı sistemlere yönelmesine şu yönden de karşıyım. İstediğiniz kadar sağlam yapın. O tünellerin dayanacağını düşünmüyorum. Veya T5'in Haliç'e devrilmeyeceğinin garantisini kim verebilir.

Herşeyi bi kenara bırakıp sadece olası bi deprem dolayısıyla bile olaya yaklaştığımız zaman sonuç ortada.

Ben aslında normal hatların kapatılıp insanların raylı sistemlere yönelmesine şu yönden de karşıyım. İstediğiniz kadar sağlam yapın. O tünellerin dayanacağını düşünmüyorum. Veya T5'in Haliç'e devrilmeyeceğinin garantisini kim verebilir.

Herşeyi bi kenara bırakıp sadece olası bi deprem dolayısıyla bile olaya yaklaştığımız zaman sonuç ortada.
Metrolar depreme dayanıklı metrolar da yıkılırsa İstanbul dümdüz olur o şiddette bir deprem olur

Herşeyi bi kenara bırakıp sadece olası bi deprem dolayısıyla bile olaya yaklaştığımız zaman sonuç ortada
T5 Halicin dibinden gitmiyor ki bir teleferik istasyonu çok yakın t5 devrilmes bence daha yeni de raylara bakım yaptılar gündüzleyin yavaş ilerliyor

137 -> 30-07-2025 itibariyle Haftaiçi 50 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Pazar 18 sefer, Cumartesi 25 sefer ilave edilmiştir.

15TY -> 29-07-2025 itibariyle Pazar 18 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 17 sefer ilave edilmiştir.

MR52'nin A işaretli sadece 16:10'da kalkışı olan Atakent Mahallesi - Söğütlüçeşme deparı sürekli iptal oluyor. Bildiğim kadarıyla bu deparı yapan araç 89F'nin araçları. Buradan Küçekmeceye gidip 16:45 89F yapıyor. 89F'ninde sürekli araçsız kalması öğle arasında bu deparı iptal olmasına neden oluyor. Depar inanılmaz kısa. SS'te görüldüğü üzere 16:13-16:26 arasında 13 dakika sürmüş

Ekran görüntüsü 2025-07-30 190850.png

Deparın iptal olma sebebi: Undefined araç verilmemiş.

Ekran görüntüsü 2025-07-30 190829.png

Geri
Üst Alt