Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Yanlış duyuru bu sefer 303A hattında.

Evliya Çelebi Caddesi üzerindeki Iski çalişmasi nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Sefaköy yönüne doğru Halkalı polis Merkezi durağından güzergahtan çıkarak İnönü Mahallesi durağından güzergaha girecektir. (09:12)

Şimdi düzeldi:

Silivri Yalçın sitesi üzerindeki yol çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Silivri yönüne doğru yalıkent durağından güzergahtan çıkarak Araptepe durağından güzergaha girecektir. (07:39)
89K 98AB duyurusunu 303A ya atmışlar 😂

32A:

SÜLEYMAN ŞAH CADDESİ üzerindeki Kaygan Zemin nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri AKSARAYRİNG yönüne doğru İSTANBUL CADDESİ durağından güzergah dışına çıkarak TUNA CADDESİ Durağından güzergaha girecektir. (07:29),

İstanbul Caddesi durağından sonra aşağı yokuş var.Ve otobüsün dönebileceği uygun başka bir yol sokak yok.Dar sokaklar var.Acaba sabah dar sokağa mı dönüp gidiyorlardı?

1768831157786.png

132A : *ldü

33E Numaralı Hattımız Hakkında​

Yolcularımıza sunulan hizmetin kapsamını ve kalitesini artırmak amacıyla, 33E kodlu Çifte Dutlar – Eminönü hattımızın, sivil araç parklanması nedeniyle Eminönü yönündeki başlangıç durağı, 20.01.2026 tarihi itibarıyla Çifte Dutlar yerine Atışalanı Yanyol durağından hizmet vermeye başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

Kaynak: İETT

Yolcularımıza sunulan hizmetin kapsamını ve kalitesini artırmak amacıyla, 33E kodlu Çifte Dutlar – Eminönü hattımızın, sivil araç parklanması nedeniyle Eminönü yönündeki başlangıç durağı, 20.01.2026 tarihi itibarıyla Çifte Dutlar yerine Atışalanı Yanyol durağından hizmet vermeye başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

Parklanmaya çözüm bulmak yerine hattı kısaltmak/kalkış durağını değiştirmek tam Türk işi çözüm olmuş

Yolcularımıza duyurulur.

Bu gidişle yakında HT11'in fatih mahallesi deparı da kalkabilir çünkü bazen durağa servis araçları ve bazen tırlar park ediliyor

Değerli Yolcularımızın Dikkatine;

Hrant Dink’in ölüm yıl dönümü anma etkinlikleri nedeniyle; 19 Ocak Pazartesi günü, Mecidiyeköy yönünden Büyükdere Caddesi Taksim istikametine ulaşım, Büyükdere Caddesi–İstiklal Sokak kesişiminden itibaren geçici olarak kapatılacaktır. Bu nedenle ulaşım İstiklal Sokak istikametine yönlendirilecektir.

Hatlarımız anma etkinliği süresince, Valikonağı Caddesi, Rumeli Caddesi, Abide-i Hürriyet Caddesi ve Ergenekon Caddesi üzerinden alternatif güzergâhlardan hizmet verecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yolcularımıza duyurulur.

@Yasin190754 abi artık "Çifte Dutlar" tabelalı Otokar çekemeyecek. 😣

Çok alakasız bir şekilde

Kayaşehir (BN1 grubu araçları
78C/E/F
79B/F/G/K/KM),

Arnavutköy (76O grubu araçları
336/H/G), 33B-2, 142B),

Avcılar-Bakırköy (89A grubu araçları
98G, 142F, 146, 147),

gibi hatlara bazılarına 1 bazılarına 2 tane İOAŞ aracı eklenmiş

Full savaş petrol aracı çalışmasından dolayı acaba yeni bölge mi oluşuyor diye düşünmedim değil.

Son düzenleme:
Çok alakasız bir şekilde Kayaşehir (BN1 grubu 78E/79B/F/K/KM/G) , Arnavutköy (76O grubu 336/H/G), 33B-2, 142B, 142F(89A grubu), 146, 147 gibi hatlara 1 tane İOAŞ aracı eklenmiş

Full savaş petrol aracı çalışmasından dolayı acaba yeni bölge mi oluşuyor diye düşünmedim değil.
Bende diyorum C-1648 ne alak 78E de

Bende diyorum C-1648 ne alak 78E de
Bir de bu yazdıklarım bana yakın olan yerler.

150 - 151 - 22RE gibi bana uzak olan İETT hatlarına da 1-2 araç eklenmiş.

Fakat yoğunluk kayaşehir hatlarında gibi. Neredeyse çoğu kayaşehir hattına 1 veya 2 BN1 grubu savaş Petrol aracı eklenmiş.

Bu kadar uğraşıldığına ve sadece Savaş Petrol araçları olduğu için tek günlük olduğunu düşünmüyorum. Kalıcı gibi sanki

Bir de bu yazdıklarım bana yakın olan yerler.

150 - 151 - 22RE gibi bana uzak olan İETT hatlarına da 1-2 araç eklenmiş.

Fakat yoğunluk kayaşehir hatlarında gibi. Neredeyse çoğu kayaşehir hattına 1 veya 2 BN1 grubu savaş Petrol aracı eklenmiş.

Bu kadar uğraşıldığına ve sadece Savaş Petrol araçları olduğu için tek günlük olduğunu düşünmüyorum. Kalıcı gibi sanki
78F de görmek garip oldu alışmışım Full iett araçlarına

78F de görmek garip oldu alışmışım Full iett araçlarına

78F ve 78E için değişen bir şey olmadı.İkitelli garajının BMC Procity TR çalışan araçlarının yerine geldiler.İkinin de saatlerinde hep BMC Procity TR çalışıyordu çünkü.Model yükselmiş oldu.😃😃

78F’nin 6 körüklü aracı yine duruyor.

Ama 78C’den 2 körüklü gitti 2 solo geldi.Yakında gitmek zorunda kalırlar bu hattan kalıcı olacaklarını düşünmüyorum.

78F ve 78E için değişen bir şey olmadı.İkitelli garajının BMC Procity TR çalışan araçlarının yerine geldiler.İkinin de saatlerinde hep BMC Procity TR çalışıyordu çünkü.Model yükselmiş oldu.😃😃

78F’nin 6 körüklü aracı yine duruyor.

Ama 78C’den 2 körüklü gitti 2 solo geldi.Yakında gitmek zorunda kalırlar bu hattan kalıcı olacaklarını düşünmüyorum.
Yani orası öyle 78E de geçmişte vardı zaten öhö

Geri