Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Bu arada 79G ve HT1 hatları için ekstra bir durak talebinde bulundum ilçe belediyesine, ilçe belediyesi de büyükşehire yönlendirmiş aradılar beni, umarım olumlu bir sonuç olur.
1762431744592.png

Fatih Caddesi durağını yukarı taşıdılar(kırmızıyla gösterdim) şimdi durağa gitmek daha da zorlaştı çünkü bölge çok tepelik, yakın da görünse zorluyor, bu yüzden iki hattın da birleştiği son yerde Papaz Köprüsünde bir durak talebinde bulundum Mor noktayla gösterdim, zaten minibüslerin de sık sık yolcu indirip bindirdiği bir yer belki insanlara otobüs kullanmaya teşvik eder.

36A seferlerinin içinden geçilmiştir. Haftaiçi artık sadece 4 kere kalkıyor. İETT’de kartlar yeniden dağıtılıyor

36A -> 05-11-2025 itibariyle Haftaiçi 7 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 2 sefer ilave edilmiştir.

@Semih

36A seferlerinin içinden geçilmiştir. Haftaiçi artık sadece 4 kere kalkıyor. İETT’de kartlar yeniden dağıtılıyor

36A -> 05-11-2025 itibariyle Haftaiçi 7 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 2 sefer ilave edilmiştir.

@Semih
Olması gerekeni sonunda yapmışlar , tebrikler İETT 😀
Dünyanın en gereksiz hatlarından birisidir kendileri . Yaklaşık 10 mesajımda bununla ilgili sitem ettiğimi görebilirsiniz .
“SADECE 6-7 DURAK FARKLI GİDİYOR “ diye .
Komple kalkması lazım .

Cebeci Köyü deparınıda bizim hatta verin 🤣 36V-2 olarak günde 1 sefer yapsın .

Geri