eren ali'yi seviyorum ben şadi zamanında çok tuzla belediyesi otobüsü göremiyorduk, benim eski lisemin kadrosu dershanede çalıştığı zamanlarında onların dershanesine gidiyormuş hocalarım çok şaşırmıştı yetiştirdikleri bir öğrenci belediye başkanı oluncaİETT'nin yapması gerekeni Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl kardeşim yaptı
Haftasonu ve resmi tatillerde ve günboyu çalışması için İETT için görüşülmelidir. Bir araç ring çalışabilir.
Ben kendisini yakınen tanıyorum kuzeni ile aynı okulda okuduk seçimi kazandığında tebrik etmiştim ilçe binasında, velhasıl kelam uzun süren Şadi Yazıcı döneminde ulaşım anlamında Tuzla'da somut adımlar görememiştik. Eren Ali Başkanı ulaşım dışı diğer konularda başarılı bulmayanlarda var bulanlar da orası tartışılır da bunun konusu burada yeri değil. Özetle Eren Ali Başkan vasıtasıyla 133T Bostancıya uzatılabilir belki de. Bir de kapatılan Pendik - Şifa minibüs hattını geri isteyen grup var. Onlar için minibüsten ziyade yukarıdaki mesajımda yazdığım Çağdaşkent - Şekerpınar - Mimar Sinan - Şifa Mahallesi - Tersane Köprüsü - Tavşantepe Metro - Pendik Köprüsü - Pendik YHT - Kartal Peronlar hattı daha verimli olacaktıreren ali'yi seviyorum ben şadi zamanında çok tuzla belediyesi otobüsü göremiyorduk, benim eski lisemin kadrosu dershanede çalıştığı zamanlarında onların dershanesine gidiyormuş hocalarım çok şaşırmıştı yetiştirdikleri bir öğrenci belediye başkanı olunca
133T sanırım bostancıya uzatılacak. Bostancı peron durağında tuzla yönü yazıyor. Ben şahsen marmarayın bulunduğu bu dönemde uzatılmasını pek mantıklı bulmuyorum. D-100’den Maltepe perona inse daha çok kişiye hizmet eder benceBen kendisini yakınen tanıyorum kuzeni ile aynı okulda okuduk seçimi kazandığında tebrik etmiştim ilçe binasında, velhasıl kelam uzun süren Şadi Yazıcı döneminde ulaşım anlamında Tuzla'da somut adımlar görememiştik. Eren Ali Başkanı ulaşım dışı diğer konularda başarılı bulmayanlarda var bulanlar da orası tartışılır da bunun konusu burada yeri değil. Özetle Eren Ali Başkan vasıtasıyla 133T Bostancıya uzatılabilir belki de. Bir de kapatılan Pendik - Şifa minibüs hattını geri isteyen grup var. Onlar için minibüsten ziyade yukarıdaki mesajımda yazdığım Çağdaşkent - Şekerpınar - Mimar Sinan - Şifa Mahallesi - Tersane Köprüsü - Tavşantepe Metro - Pendik Köprüsü - Pendik YHT - Kartal Peronlar hattı daha verimli olacaktır
Marmaray varken 133T nin Bostancıya uzatılması mantıklı olmaz zaten.133T sanırım bostancıya uzatılacak. Bostancı peron durağında tuzla yönü yazıyor. Ben şahsen marmarayın bulunduğu bu dönemde uzatılmasını pek mantıklı bulmuyorum. D-100’den Maltepe perona inse daha çok kişiye hizmet eder bence
çok şükür istediğim de buydu umarım sefer arttırımı diye sadece 1 sefer koymazlar en azından 1 buçuk - 2 saatte bir araç olurDeğerli Yolcularımızın dikkatine;
139S numaralı Üsküdar – Sofular Köyü ve 139D numaralı Bereket Sitesi – Darlık hatlarımızda yapılan güzergâh düzenlemesi kapsamında, 15 Eylül 2025 Pazartesi günü itibarıyla:
· 139S hattı: Necip Fazıl Metro – Sofular Köyü güzergâhında,
· 139D hattı: Necip Fazıl Metro – Darlık güzergâhında
çift yönlü olarak hizmet vermeye başlayacaktır.
Hatlarımız, tarife kırılımı olmadan 2 bilet ücreti ile hizmet verecektir. Ayrıca, yolcu memnuniyetini artırmak ve vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla ilave seferler düzenlenecektir.
Yolcularımıza önemle duyurulur.
139, 139A ve 139T'nin de geleceği bu şekilde olacak ve de olmalı ama ücret ve sefer sıklığı konusunda insanlar kesinlikle mağdur edilmemeli.Değerli Yolcularımızın dikkatine;
139S numaralı Üsküdar – Sofular Köyü ve 139D numaralı Bereket Sitesi – Darlık hatlarımızda yapılan güzergâh düzenlemesi kapsamında, 15 Eylül 2025 Pazartesi günü itibarıyla:
Hatlarımız, tarife kırılımı olmadan 2 bilet ücreti ile hizmet verecektir. Ayrıca, yolcu memnuniyetini artırmak ve vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla ilave seferler düzenlenecektir.
Üstte yazıldı139D ve 139S Numaralı Hatlarımız Hakkında
Değerli Yolcularımızın dikkatine;
Kaynak: İETT Duyurular
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.