Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Bende farkındayım, ben Maltepe Altıntepe sakiniyim. Evimin yakını tek otobüs 17 ve 10B. Benim isteğim 17'nin sabah-öğlen-akşam seferleri artırılsın onu istiyorum. Ama minibüs mafyasından dolayı artırılmıyor.
Minibüslerle anlaşmalı sanırım iett, bazı dolmuşlarda arka fonunda İETT yazan bir kağıt asılı

Değerli Yolcularımız,

Değerli Yolcularımız,

Beylikdüzü yönünde bulunan Şirinevler Kuzey Asansörümüz, kabin içi yenileme çalışmaları nedeniyle 12–14 Aralık tarihleri arasında geçici olarak kullanıma kapalı olacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.

Kaynak: İETT Duyurular

Ekran görüntüsü 2025-12-11 150328.png

30D-31-31Y-50Y-70FY-70KY-76A-77-88A-146T-336Y - Kaza nedeniyle YENİKAPI ETKİNLİK ALANI trafiğe kapalıdır. Araçlarımız YENİKAPIETKİNLİKALANI yönündeki seferlerini YENİKAPI MARMARAY Durağında sonlandırarak Ring yapacaktır.

Yenikapı Altgeçit'te Tırın dorsesi köprüye çarpıp devrildi.

133M -> 10-12-2025 itibariyle Haftaiçi 11 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 6 sefer ilave edilmiştir.

@Gebzeli İETT hatta bir araç eklemiş? İETT tuzlaya çalışmaya başladı hafiften maşallah

KM13 -> 12-12-2025 itibariyle Cumartesi 6 sefer ilave edilmiştir.

Bunun için de paylaşım yapılmaz ama ya... Hayatımızda neyi değiştirecek bu? Mesaj sayısı artsın diye ne yapacağını şaşırdı insanlar.
Ne alakası var sadece o hatta sefer değişikliği olduğu için paylaştım. Mesaj sayım artsın diye değil zaten öyle bir niyetim de yok.

121BS - 10-12-2025 itibariyle Haftaiçi 3 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi gidiş: 16:45, 17:10, 17:35).

98E ve 97A.

TALATPAŞA BULVARI Durağında İnşaat Çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri BAKIRKÖY yönüne doğru HUZUREVİ durağından güzergah dışına çıkarak İNCİRLİ Durağından güzergaha girecektir. (17:27)

98E ve MK97.

Siyavuşpaşa üzerindeki inşaat çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Bakirköy Zeytinburnu yönüne doğru Kocasinan Çok Programlı Lisesi durağından güzergahtan çıkarak Siyavuşpaşa durağından güzergaha girecektir. (10:11)

EM2 Hattı Güzergah Değişikliği Hakkında​

Değerli yolcularımız;

17 Aralık Çarşamba gününden itibaren; EM2 Eminönü – Kulaksız hattımız Donanma Caddesi güzergâhını kullanarak hizmet verecektir.

Yolcularımıza duyurulur.

Güzergah değişikliği yapan EM2, tekrardan normal güzergahına döndü.

Geri