Belki resmi olarak açıldıktan sonra gelecek hafta sonuna sefer eklenmesi yapılabilirOnu anlamlandıramadım. Haftasonu da çalışsa oldukça iyi iş yapardı.
Belki resmi olarak açıldıktan sonra gelecek hafta sonuna sefer eklenmesi yapılabilirOnu anlamlandıramadım. Haftasonu da çalışsa oldukça iyi iş yapardı.
Bu hattın bir de M4/M5’in 7/24 olduğu zamanlarda 7/24, diğer vakitler seferlerinin en erken 1-2’de bitmesi lazım. Finans merkezi 9-5 vardiyalı cehennemi kimse gitmez geceleyin deyip geçmemeli İETT. Belki bir saatten sonra Finans Merkezi’ni pas geçecek depar düzenlenebilir şöföre kolaylık sağlamak için.Belki resmi olarak açıldıktan sonra gelecek hafta sonuna sefer eklenmesi yapılabilir
k hatları ana kitlesi kağıthaneliler ve kağıthane metrodakiler olan, kağıthaneden pek uzaklaşmayan kısa ring hatlar oluyor.K4 hattı 5km falanmış ben de alibeyköyden geçmeyen hat açıldı diye sevinmiştim.
Okul deparıdır, 142F’de de böyle sürekli eklenip çıkartılan okul deparı var.133TM -> 15-11-2025 itibariyle Haftaiçi 12 sefer ilave edilmiştir.
(-2) ve (-3) deparları geri eklenmiş
Okul deparı değil diye biliyorum. Okul deparı olan (-1) okullar kapalıyken de vardıOkul deparıdır, 142F’de de böyle sürekli eklenip çıkartılan okul deparı var.
Son günlerde hangi hatla ilgili yazsam birkaç gün içerisinde düzenleme geliyor, şaşırtıcı.Sonunda 147’ye güncelleme geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 92186
Eskiye göre iyi tabii ki ama yine hafta içi cumartesiye göre kötü ve sabah saatlerinde şöyle bir saçmalık var. 30 ve 20 dakika aralık nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 92187
Ayrıca hafta içi 07.30 kalkışlı Esenkent Giriş -> İGTOT deparı eklenmiş.
sitede göremedim36M - 15-11-2025 itibariyle Haftaiçi 1 sefer ilave edilmiştir.
cebeci hem de, cebeciye nasıl böyle bir şey yapabilmişlerSanırım geri çekmişler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.