Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Belki resmi olarak açıldıktan sonra gelecek hafta sonuna sefer eklenmesi yapılabilir
Bu hattın bir de M4/M5’in 7/24 olduğu zamanlarda 7/24, diğer vakitler seferlerinin en erken 1-2’de bitmesi lazım. Finans merkezi 9-5 vardiyalı cehennemi kimse gitmez geceleyin deyip geçmemeli İETT. Belki bir saatten sonra Finans Merkezi’ni pas geçecek depar düzenlenebilir şöföre kolaylık sağlamak için.

Son düzenleme:
K4 sisteme girilmiş. Diğer Kağıthane-Şişli hatlarından farkı Kağıthane Metro’dan kalkıp hiç bir ara sokağa mahalleye falan girmeden Fevzi Çakmak Caddesi’nden Şişli’ye inip geri dönmesi haritadan yorumladığım kadarıyla. Bunun için Fevzi Çakmak Caddesine yeni duraklar da eklenmiş gibi.

K4 -> 15-11-2025 itibariyle Haftaiçi 12 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 14 sefer ilave edilmiştir.

Sanırım seferler Şişli-Kağıthane dolmuşlarını mağdur etmemek için az tutulmuş. Eğer olur da Minibüs entegrasyonuna uğrarlarsa (ki ben bir tane öyle görmüştüm) bu hatta verilirler diye düşünüyorum.

K3 -> 15-11-2025 itibariyle Haftaiçi 37 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 11 sefer ilave edilmiştir.

Bütün gün 15 dakikada bir olacak şekilde düzenlenmiş.

Son düzenleme:
K4 hattı 5km falanmış ben de alibeyköyden geçmeyen hat açıldı diye sevinmiştim.
k hatları ana kitlesi kağıthaneliler ve kağıthane metrodakiler olan, kağıthaneden pek uzaklaşmayan kısa ring hatlar oluyor.

98H -> 15-11-2025 itibariyle Cumartesi 11, Pazar 7, Haftaiçi 4 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 12 sefer, Haftaiçi 11 sefer ilave edilmiştir.

Okul deparıdır, 142F’de de böyle sürekli eklenip çıkartılan okul deparı var.
Okul deparı değil diye biliyorum. Okul deparı olan (-1) okullar kapalıyken de vardı

KM29 ->
15-11-2025 itibariyle Haftaiçi 8 sefer ilave edilmiştir.

Son düzenleme:
Sonunda 147’ye güncelleme geldi.

IMG_5648.jpeg

Eskiye göre iyi tabii ki ama yine hafta içi cumartesiye göre kötü ve sabah saatlerinde şöyle bir saçmalık var. 30 ve 20 dakika aralık nedir?

IMG_5649.jpeg

Ayrıca hafta içi 07.30 kalkışlı Esenkent Giriş -> İGTOT deparı eklenmiş.

Sonunda 147’ye güncelleme geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 92186

Eskiye göre iyi tabii ki ama yine hafta içi cumartesiye göre kötü ve sabah saatlerinde şöyle bir saçmalık var. 30 ve 20 dakika aralık nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 92187

Ayrıca hafta içi 07.30 kalkışlı Esenkent Giriş -> İGTOT deparı eklenmiş.
Son günlerde hangi hatla ilgili yazsam birkaç gün içerisinde düzenleme geliyor, şaşırtıcı.

147, göstermelik 1-2 seferlik deparlar yerine İgtot - Esenkent ve İgtot - Avcılar olarak bölünmeli. Avcılar’a gidecek olan hat Bahçeşehir’e girmemeli.

O 36m de 36es in bölgesi çalışıyodu 2015 te köpek gibi iş yapıyodu yolcu soğuyunca 36ym ye geçti hatta 36em bile vardı nurtepeden giden

Geri