Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett Hatlarında Çalışan Otobüs Modelleri | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett Hatlarında Çalışan Otobüs Modelleri

  • #26
Eskiden CNG olarak çalışan bu araçlar 33, 76B, 76O 78, 89A, 89B, 89K, 89S, 90, 97GE, 98AB, 98S, 146, 146T, 147, HT1, HT12, HT20, MR20, MR40 Hatlarında çalıştılar.
Bu grup 336'da da 1 hafta çalıştı.

1000019756.jpg
 
  • #31
MR9, MR60, MR61, MR51, MR54'te de göremiyorum Akia.
MR52'de de yok. Günde 2 buçuk araç çalışıyor Procity TR yoğunluk ara sıra temsa bir tane de 07:15 kalkışı için MR50'den ÖHO geliyor. Hattın zaten kalkış saatleri çok az hem de hafta sonu da yok maalesef
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yasin190754

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.