Oralarda yanmadan çalışmayı başarabilirler mi? Temsalar neyse de Karsanların o bölgede verimli olabileceğini hiç sanmıyorum.Karsanlar Şahinkaya
Oralarda yanmadan çalışmayı başarabilirler mi? Temsalar neyse de Karsanların o bölgede verimli olabileceğini hiç sanmıyorum.Karsanlar Şahinkaya
Karsan’ların motoru övüle övüle bitirilemeyen Man değil mi ?Oralarda yanmadan çalışmayı başarabilirler mi? Temsalar neyse de Karsanların o bölgede verimli olabileceğini hiç sanmıyorum.
Körükülüleri MAN, soloları mercedes motor.Karsan’ların motoru övüle övüle bitirilemeyen Man değil mi ?
Sayın admin efsane olmasına elbet bir sözüm yok. Ama her efsane yeniliğede öncü olması gerek. Çunki benim bahsettiğim projenin patronu zaten bu hat. Zaten 500T binevi metrobüs işlevi görüyor. Benim amacim bu hatları aynı metrobüs sistemi benzeri bir sistem oluşturup vatandaşın daha konforlu bir ulaşım sağlanması. Ayrıca bu hatlarda sadece körüklü araçlar çalışacak ve kendi özel durakları olacak. Yani her durakta durmiycakKural 1: 500T değiştirilemez
Kural 2: Değiştirilmesi teklif bile edilemez.
O bir efsane...
Kocaeli deki 41K gittiğin kadar öde sisteminden bahsediyor arkadaş, imkansız mı hayır değil ama bunu yapabilmek için sistemin kurulması, hattın tamamen İETT devredilmesi, çıkan solo ÖHO araçlarının diğer hatlara dağıtılması ki bu can suyu olacaktır ulaşımda ve bu sistemi kurabilmek için nerden baksanız en az 20 tane körüklü otobüs koymanız gerekecektir.Sayın admin efsane olmasına elbet bir sözüm yok. Ama her efsane yeniliğede öncü olması gerek. Çunki benim bahsettiğim projenin patronu zaten bu hat. Zaten 500T binevi metrobüs işlevi görüyor. Benim amacim bu hatları aynı metrobüs sistemi benzeri bir sistem oluşturup vatandaşın daha konforlu bir ulaşım sağlanması. Ayrıca bu hatlarda sadece körüklü araçlar çalışacak ve kendi özel durakları olacak. Yani her durakta durmiycak
ÖRN: Cevizlibağdan yolcuyu alıcak ayvansaraya direk gidicek seyrantepe yolu üzerinden direk 4.levente geçicek yani öyle her durağa uğramıycak metrobüs gibi merkezi duraklar olucak. Ve özellikle aktarma olanaklarıda çok olucak. Mesela 4.Levent Durağından Sabiha Gökçen hattınada aktarma yapılabilecek. Ve özellikle metro tramvay marmaraya ulaşım kolaylaşıcak. Ayrıca hat önerileri başlığındaki paylaşımımda bakılırsa hangi hatların olduğu görülüyor. Eski hatlarıda canlandırılmış olucak bu vesileyle
"Gittiğin Kadar Öde Projesi Yani İstanbula 2.METROBÜS projesi.Kocaeli deki 41K gittiğin kadar öde sisteminden bahsediyor arkadaş, imkansız mı hayır değil ama bunu yapabilmek için sistemin kurulması, hattın tamamen İETT devredilmesi, çıkan solo ÖHO araçlarının diğer hatlara dağıtılması ki bu can suyu olacaktır ulaşımda ve bu sistemi kurabilmek için nerden baksanız en az 20 tane körüklü otobüs koymanız gerekecektir.
Eskiden böyle bir Havaist hattı vardı, galiba kapatıldı. H-10 kodu daha uygun olabilir.34HT İSTANBUL HAVALİMANI - TAKSİM
O normal hat kodu admın benim verdiğim hat kodu Gittiğin kadar öde projesi olan metrobüs koduEskiden böyle bir Havaist hattı vardı, galiba kapatıldı. H-10 kodu daha uygun olabilir.
Euro 5 ve 6 procity ler gelse güzel olur.Topkapıdaki Procity TR'ler sarıgaziye gidip sarıgazideki bazı otokarlar topkapıya giderdi ayrıca sarıgaziyede 5 adet conecto g verirdim anadoludan 5 adette otokar giderdi anadoluya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.