İBB’ye yeni dalga operasyon: İETT Genel Müdürü ve bazı yöneticiler gözaltına alındı
İBB’ye yeni dalga operasyon: İETT Genel Müdürü ve bazı yöneticiler gözaltına alındı

Bence olay irfanın kötü yönetimiyle alakalı değil imama karşı itiraf ettirmek içinBu konu da geç bile kaldılar diye düşünüyorum. Çünkü kendi açımdan ya şunu da iyi yaptılar dediğim birşey göremiyorum İETT ve toplu taşıma özelinde. Semih'e de defalarca dedim ama dinletemedim. Forumdaki çoğu kişiye defalarca dedim ama dinletemedim. Ayrım yapmadan ne kadar hat varsa biçiyorlar. Ne güzel hatlar var full paket olan onların bile sefer aralıklarını açıyorlar sorarım size bu İstanbul'a reva mı.
Toplu taşımaya ağırlık vereceksin ki insanlar şahsi araba almaya da yönelmesin. Hoş, zaten bu alım gücü düşüklüğüyle araba mı alınır o da ayrı mesele ama suriyeli geçici sığınmacılar bizim kendi ülkemizde çatır çatır araba, motosiklet alıyorlar.
Konuyu fazla dağıtmadan. Otobüs alım ihalelerinin canlı yayınlanması bence bir göz boyamaydı. Mercedes yetkilisine bu araç tuzlu demek Akia metrobüsün yolunu açmaktı. Otobüsü mercedes üretmiş ama sen bu otobüse bakamazsın diyip akia'ya baktırmadılar mı. Normal şartlar da akia İETT'ye otobüs ve metrobüs üretecek kapasite de bir firma değil, yeterli fabrikası yok. Önceden yıllık kaç adet otobüs üretebilirsin diye sorarlardı. Akia ne yaptı her ay 20-20 teslim etti burdan bile anlamak gerekirdi bazı şeylerin zoraki olduğunu. Ben ekrem başkanla ve irfan beyle aynı mahalledenim bunu defalarca anlatmak istemiyorum çünkü kendime trol denmesini istemiyorum. Desteklediğimiz bir insanın yanlışına yanlış demedikten sonra ne farkımız kalır ki diğerlerinden. Uzun sözün kısası ben otobüs alım, bakım ve onarım ihalelerinin ne yazık ki adrese teslim olduğunu düşünüyorum. Otobüs hatlarını kapatan, otobüs seferlerini azaltan, insanları aktarmaya ve raylı sistemlere mecbur bırakan irfan beye ve onu o görevde tutan Ekrem başkana acıyamıyorum affedemiyorum.
Normalde bu başlığı herkesten önce açmayı düşündüm ama açmadım çünkü çok yoruldum artık bazı şeyleri anlata anlata. Gelen gideni aratırmış derler. İrfandan önceki müdürü arayacağım hiç aklımın ucundan geçmezdi böyle de tuhaf bi dünya işte.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.