Akia Körüklü Üretmezse Yüksek İhtimal Körüklü Otobüsler Bmc Olur. Körüklü Otokar Ve Isuzu Ufak İhtimal. Solo Otobüsler Yüksek İhtimal Akia Olacak Akia Olmazsada Bmc Veya Temsa Gelir Gene Kaliteli Araç Alınmayacak Her Halukarda.Olur da Akia bunları üretip İETT tarafından alınırsa ben de arkadaş gibi düşüneceğim. Ama bu duruma bir ihtimal vermiyorum. Otokar veya BMC alınır gibi.
Körüklü Olmazsa 180 Adet Solo Otobüsler %98 Akiaya Verilecek. Akia Olmazsada Bmc Veya Temsa Olacak.İhale Bu 3 Teneke Markadan Birine Gider18 metre körüklü otobüs üretmediler ki.
Sonuna kadar haklısınız. Millete iyi gözükme çabası sanırım..Bu şeref yoksunları hem fahiş zam yapıyor hem otobüsleri hibe ediyor, böyle bir şey olamaz ya. Hakkımın her kuruşunu helal etmiyorum, yazıklar olsun.
Yüzde 35 e fahiş zam diyorsan Türkiye ekonomisi hakkındaki yorumlarını da çok merak ediyorumBu şeref yoksunları hem fahiş zam yapıyor hem otobüsleri hibe ediyor, böyle bir şey olamaz ya. Hakkımın her kuruşunu helal etmiyorum, yazıklar olsun.
Ekonomi konusunda düzgün giden bir şey var mı?Yüzde 35 e fahiş zam diyorsan Türkiye ekonomisi hakkındaki yorumlarını da çok merak ediyorum![]()
Bir durak için bile 27 lira ödemek zoruna gitmiyorsa diyecebileceğim bir şey yok. Üstelik otobüsler arızalanıp yanarken.Yüzde 35 e fahiş zam diyorsan Türkiye ekonomisi hakkındaki yorumlarını da çok merak ediyorum![]()
İETT de de otokar var.Konya da aynı akaryakıtı kullanıyor ama orada ulaşım fiyatları neden çok daha uygun? Ve de MAN gibi çok kaliteli araçları aldılar.
Ama olsun, burada kent lokantalarında 40 liraya yemek yiyebiliyoruz. Ulaşım çok pahalı olmuş, bundan kime ne ki?
Otobüsler daha önce de arızalanıp yanıyordu. Hatta içinde cayır cayır yanarak ölen insanlar da oluyordu. Üstüne birileri para kazansın diye yoğun hatlar peşkeş çekiliyordu , o dönemleri çok iyi hatırlıyoruzBir durak için bile 27 lira ödemek zoruna gitmiyorsa diyecebileceğim bir şey yok. Üstelik otobüsler arızalanıp yanarken.
Aciliyeti olmayan kaplamalara para/malzeme savurmak ve anne kart gibi abudik gubidik uygulamaları çıkartmak yerine araçların bakımını yapsınlar önce. Bunların üstüne anlamsızca hibe edilen araçlar yüzünden seferlerde yaşanan sıkıntılar daha da artıyor. Ben ortada 27 liralık bir hizmet göremiyorum.
Bu zat-ı muhterem(!) tam bileti 50 lira yapsa yine ses çıkarmayacağını anladım.
Kent XL'ler İmamoğlu döneminde alındı. Ayrıca eski otobüslrin borçlarını halen ödüyormuş ibb.Ucuz ulaşım vaadiyle insanları da dolandırıyorlar mıydı peki? Ayrıca Otokarları da bu şahıs almadı, rahmetli Topbaş'ın tercihiydi. O ise gidip tipsiz Akiaları aldı.
Phileas konusuna hiç girme, dinlemekten sıkıldım çünkü. Böyle bir hatası olsa bile CapaCity gibi halen daha başarıyla çalışan araçlar yine onun eseri.
Kent XL'ler İmamoğlu döneminde alındı. Ayrıca eski otobüslrin borçlarını halen ödüyormuş ibb.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.