Tema düzenleyici

İETT Depar Uygulaması (Adı henüz kesinleşmiş değil)

TheBusSpotting

Çavuş
Konu sahibi
Merhaba sevgili wowTURKEY üyeleri. Bildiğiniz üzere İETT sevdalısı arkadaşlar için hatların deparlarını listelendiği bir uygulama projem var. Şu anlık kullanımı açık değil (sebepleri için direkt mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz.) ancak merak ettiğiniz deparlar var ise bu konu altında belirterek sizlere ekran görüntülerini atabilirim. Uygulama yayına alındıktan sonra, dikkatinizi çeken deparları bu konu altında paylaşabilirsiniz.

Örn;

1756500949964.png

Uygulama geliştirmesi hakkında tavsiye vermek isterseniz konu altında belirtebilirsiniz. Destekleriniz için teşekkürler 🙌🙏

Merhaba sevgili wowTURKEY üyeleri. Bildiğiniz üzere İETT sevdalısı arkadaşlar için hatların deparlarını listelendiği bir uygulama projem var. Şu anlık kullanımı açık değil (sebepleri için direkt mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz.) ancak merak ettiğiniz deparlar var ise bu konu altında belirterek sizlere ekran görüntülerini atabilirim. Uygulama yayına alındıktan sonra, dikkatinizi çeken deparları bu konu altında paylaşabilirsiniz.

Örn;

Ekli dosyayı görüntüle 79606

Uygulama geliştirmesi hakkında tavsiye vermek isterseniz konu altında belirtebilirsiniz. Destekleriniz için teşekkürler 🙌🙏
DeparBurada olabilir adı,

Örn;

Ekli dosyayı görüntüle 79606

Oradan depar seçince (iett sitesindeki gibi)o deparın kalkış saatlerinin gösterildiği bir kısım olsa iyi olabilir

Bu sistem ondan daha güncel olacak. Benim dosyam Haziran 2024 tarihli iken bu veriler Aralık 2024 tarihli.
Şirketleşme yoluna gidip @TheBusSpotting hocamızla ortak işleyecekleri fikri

Aklımdan çıkar mısın?

Konu sahibi
Oradan depar seçince (iett sitesindeki gibi)o deparın kalkış saatlerinin gösterildiği bir kısım olsa iyi olabilir
Kalkış sistemini entegre etmem gerekiyor, aslında projemin temel amacı tabela kodu ile beraber hattın depar koduna göre güzergah göstermesi olacaktı. Fakat yeni şeyler eklenerek daha işlevsel hale getirebileceğime inanıyorum.

Konu sahibi
Site hakkında güncelleme:

korvenus.com alan adına sahibim. Bu alan adı üzerinden uygulamayı yayına almayı düşünüyorum.

Yayına aldıktan sonra bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca uygulama için ayrı bir alan adı almayı düşünüyorum ve verdiğiniz alan adı tavsiyelerine göre sunucuya ekleyebilirim.

Destekleriniz için teşekkürler, gerekli güncelleme ve detayları bu konu üzerinden takip edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim :)

korvenus.com alan adına sahibim. Bu alan adı üzerinden uygulamayı yayına almayı düşünüyorum.

Yayına aldıktan sonra bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca uygulama için ayrı bir alan adı almayı düşünüyorum ve verdiğiniz alan adı tavsiyelerine göre sunucuya ekleyebilirim.

Destekleriniz için teşekkürler, gerekli güncelleme ve detayları bu konu üzerinden takip edebilirsiniz.

Korvenus'u daha sonra değiştirebiliriz ama değil mi

@TheBusSpotting Deparİett.com olabilir

Konu sahibi
İett'nin kendisi izin verebilir mi?

Depar34 olsun diyeceğim
@tolga hocamla şirketleşmiş gibi olacaklar
Tolga bey izin verirse IIS üzerinden web sitesini yayına alıp ortak bir proje doğrultusunda ilerleyebiliriz. Şu anlık kendim öğrenme aşamasındayım. 😅
Korvenus'u daha sonra değiştirebiliriz ama değil mi
korvenus.com benim YouTube kanalı projem için oluşturmuştum. İlerleyen zamanlarda aktif olarak projeme yönelmeye başlayacağım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt