o da mı alçak girişli? alçak girişli olması istanbul coğrafyasına daha makbul olurDirekt Hess olanı da alınabilir. Zaten tasarımları Hess yapıyor sanırım.
o da mı alçak girişli? alçak girişli olması istanbul coğrafyasına daha makbul olurDirekt Hess olanı da alınabilir. Zaten tasarımları Hess yapıyor sanırım.
Hepsi alçak girişli.o da mı alçak girişli? alçak girişli olması istanbul coğrafyasına daha makbul olur
Bizim yakadakiler son zamanlarında sarıydı
Ondan İETT'de sadece bir tane vardı. (!) O gönderdiğiniz otobüs İETT'deki tek sarı İkarus.Bizim yakadakiler son zamanlarında sarıydı
Hatta 2013 senesinde ,Ikarus'un ve O345'in CNG'lisini görmüştüm sonra araçlar kaybolmuştu.
Öyleyse aynı otobüsü sürekli görüyordum. O zamanlar küçük olduğum için filo kodu gibi unsurlara dikkat etmiyordum.Ondan İETT'de sadece bir tane vardı. (!) O gönderdiğiniz otobüs İETT'deki tek sarı İkarus.
Youtube da geçiş videosu vardı aracınOndan İETT'de sadece bir tane vardı. (!) O gönderdiğiniz otobüs İETT'deki tek sarı İkarus.
Araçların Gitmemesi Bakımla Alakalı Bakım Yok Araçlarda Yan Sanayi Veya Çıkma Parçalar Takılıyor Yanmış Balataları zımparalayıp tekrar takıyorlar Yani Size Bu Kadarını Diyim Daha Neler Var Neler Usülsüz Muayne Usülsüz Sigorta Ohooo Daha bizim bilmediğimiz neler vardır kim BilirYanlış anlaşılmasın klaslığı veya görüntüsüne laf söylemiyorum. İşin içinde Mercedes olunca zaten gayet şık ve klas bir araç fakat artık 2006 model oldukları için zorlamanın anlamı yok. Yeni kasasını alırlarsa ilk ben binerim ama mevcut eski kasası gitmiyor yani. Zorla yürütülen ilişki gibi
Ikarus muamelesi yapıyorlar otobüslere işteAraçların Gitmemesi Bakımla Alakalı Bakım Yok Araçlarda Yan Sanayi Veya Çıkma Parçalar Takılıyor Yanmış Balataları zımparalayıp tekrar takıyorlar Yani Size Bu Kadarını Diyim Daha Neler Var Neler Usülsüz Muayne Usülsüz Sigorta Ohooo Daha bizim bilmediğimiz neler vardır kim Bilir
Abi o muameleyi ikarustan başka kaldıracak araç yokIkarus muamelesi yapıyorlar otobüslere işte
öho'yu kastediyorsanız öho iett'den sayılmıyor bence, renkler aynı işleyişler çok fakrlıİBB'nin açık ara en kötü kurumu bana göre
Resmi olanda da ne araç alımı var ,ne de düzen var.öho'yu kastediyorsanız öho iett'den sayılmıyor bence, renkler aynı işleyişler çok fakrlı
araç acaba neden alınamıyor hmmmResmi olanda da ne araç alımı var ,ne de düzen var.
İBB'nin kendisi de kötü ya neyse fazla siyasete girmeyelimİBB'nin açık ara en kötü kurumu bana göre
iett bu sene öhoya destek çıkmaya başladı.Ekonomik şartlar, kredi onayı zırt vırt bunları geçin, alan nasıl alıyor? Gerekirse kendi kaynaklarını kullanacaklar bir yerlerden kısıp.
15 yıl bir araç için. hele hele en az 200-300 bin km yapacak bir otobüs için oldukça uzun bir ömür. belediyenin kendisine ait olsa en fazla 5 sene uzar ömrüAraçlar siyah plakalı olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. En çok 15 yıl çalışacaklar. Belediyenin kendisine ait olsa bu süre daha da artacak.
ÖHO'ya da zerre güvenim yok, daha bugün bir tanesi ölümlü kazaya karışmış.
İBB'nin kendisi kötü değil benceİBB'nin kendisi de kötü ya neyse fazla siyasete girmeyelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.