Bunlar olası şeyler tüm araçlarda var geçen bir tane kent lf şöför araç kliması soğuk üflüyor diye aradı hallolur şeylerGeçtiğimiz ay şoför aracın göstergesini videoya alıp arıza diye sanırım amirine gönderdi WhatsApp‘tan
Bunlar olası şeyler tüm araçlarda var geçen bir tane kent lf şöför araç kliması soğuk üflüyor diye aradı hallolur şeylerGeçtiğimiz ay şoför aracın göstergesini videoya alıp arıza diye sanırım amirine gönderdi WhatsApp‘tan
size kurtköy karsanlarını öneririm.Arabanın içi enkaza dönmüş resmen kaplar sallanıyor koltuklar kırık koltuk kılıfları sökülmüş klima kapakları yerinden çıkmış sarkıyor içeri yağmur suyu alıyor camların kenarındaki plastikler yerinden çıkmış zemin yıpranmış yarılmış çatlamış lambalar bazen çalışmıyor
Bakımlılar mı peki içi nasıl bir gün gelip binmek isterimsize kurtköy karsanlarını öneririm.
bence iyiler. binmedim ama dışarıdan içleri düzgün duruyorBakımlılar mı peki içi nasıl bir gün gelip binmek isterim
Hocam bu araç ile alaklı değil garaj ve şöför ile alakalı bir durum maalesef bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sözünü açıklar bu arada solo araçlar için mi söylüyorsunuzArabanın içi enkaza dönmüş resmen kaplar sallanıyor koltuklar kırık koltuk kılıfları sökülmüş klima kapakları yerinden çıkmış sarkıyor içeri yağmur suyu alıyor camların kenarındaki plastikler yerinden çıkmış zemin yıpranmış yarılmış çatlamış lambalar bazen çalışmıyor
Körüklüler içinHocam bu araç ile alaklı değil garaj ve şöför ile alakalı bir durum maalesef bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sözünü açıklar bu arada solo araçlar için mi söylüyorsunuz
İkitelli araçları için mi söylüyorsunuzKörüklüler için
Hep İkitelli araçlarına biniyorum diğer araçlara hiç binmedimİkitelli araçları için mi söylüyorsunuz
İkitelli garajına bağlı araçlar bana hep bakımsız gelir sende 6 7 kere binsem bile araçlara düzgün bakmıyorlar olan araçlara oluyorHep İkitelli araçlarına biniyorum diğer araçlara hiç binmedim
Fabrika sadece montaj kısmını yapıyordu sanırım. Solo araçların CNG motoru Mercedes Benz, S Plus yani körüklü olanlarınki de MAN.Bu araçlar en kötü hali ile gider bakımlarını yaptıklarında bu araçların en büyük şanssızlıkları CNGli ve ilk üretim parti araçları fabrikanın bu konuda acemiliği vardı şimdi Karsan şimdi çok iyi konumda
Zaten araçlar yanarak sayıları azalıyor. Doğal seçilimle filodan çıkıyorlarBu araçlar IETT’nin elinde kalmazsa iyidir Hollanda üretimli metrobüsleri unutmadım
Bütün üreticileri ziyaret edeceklermiş. Belediye başkanı ulaşım çalıştayında söylemişti.Bence görürüz ileriki zamanlarda araç kaliteli olursa belki önümüzdeki günlerde İett heyeti Sakarya’ya fabrikaya ziyarette bulunur araç için
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.