Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Ekli dosyalar

• 1768907991717.png
    1768907991717.png
    709.5 KB · Görüntüleme: 41
Bu 2013 karsan lar ilk alındıklarında bile sıkıntılı araçlardı doğru biliyorum değil mi hatta duyduğuma göre bazı şoförler o dönem bu araçların alınmasına pek memnun kalmamışlardı IETT bu araçları test etmedi mi Araçların son hali ortada
Ben demedim mi "KARSAN." 'ın "J10." minibüs modeli hariç A' DAN 'Y 'ye kadar
bütün araçlarının hepsi dandik diye.😬😬😬😡😡😡

Son düzenleme:
Bu 2013 karsan lar ilk alındıklarında bile sıkıntılı araçlardı doğru biliyorum değil mi hatta duyduğuma göre bazı şoförler o dönem bu araçların alınmasına pek memnun kalmamışlardı IETT bu araçları test etmedi mi Araçların son hali ortada
Filoya ilk başta "metrobüs" olarak girmişlerdi, metrobüs hattında araçların canı çıktı. Sonra dış hatlarda çalışmaya başladılar.

Bu araçlar en kötü hali ile gider bakımlarını yaptıklarında bu araçların en büyük şanssızlıkları CNGli ve ilk üretim parti araçları fabrikanın bu konuda acemiliği vardı şimdi Karsan şimdi çok iyi konumda

Bu araçlar en kötü hali ile gider bakımlarını yaptıklarında bu araçların en büyük şanssızlıkları CNGli ve ilk üretim parti araçları fabrikanın bu konuda acemiliği vardı şimdi Karsan şimdi çok iyi konumda
Motor süspansiyon elektronik aksam gibi ve benzeri parçalar sağlam olsun da malzeme kalitesi pek önemli değil

Geçtiğimiz ay şoför aracın göstergesini videoya alıp arıza diye sanırım amirine gönderdi WhatsApp‘tan

Bence sağlam gibi bu araçların en büyük sorunu güç ve klima performansı olarak üzerinde duruldu
Arabanın içi enkaza dönmüş resmen kaplar sallanıyor koltuklar kırık koltuk kılıfları sökülmüş klima kapakları yerinden çıkmış sarkıyor içeri yağmur suyu alıyor camların kenarındaki plastikler yerinden çıkmış zemin yıpranmış yarılmış çatlamış lambalar bazen çalışmıyor

Geri