Dün M4013’e bindim de otobüs de bomboş olunca fark ettim; ön tarafta tavan kısmı acayip ses yapıyordu sanki her an parçalanıp kopacakmış gibi. Ciddi bir bakım şart bence. Şoföre de üzüldüm.
İ.E.T.T İkitelli Garajı yüklenici firması tarafından BMC Euro 6 otobüsler için tecrübeli bakım personeli ilanı açılmış.
Ben demedim mi "KARSAN." 'ın "J10." minibüs modeli hariç A' DAN 'Y 'ye kadarBu 2013 karsan lar ilk alındıklarında bile sıkıntılı araçlardı doğru biliyorum değil mi hatta duyduğuma göre bazı şoförler o dönem bu araçların alınmasına pek memnun kalmamışlardı IETT bu araçları test etmedi mi Araçların son hali ortada
Gel de bunu IETT‘ye anlatBen demedim mi "KARSAN." 'ın "J10." minibüs modeli hariç "A' DAN Y' YE." kadar
bütün araçlarının hepsi dandik diye.![]()
Tasarım olarak mükemmel ama malzeme kalitesi desen çöp Avrupa elektrikli otobüslere geçti biz hala 10-15 yıllık araçlarla yolculuk yapıyoruzBen demedim mi "KARSAN." 'ın "J10." minibüs modeli hariç "A' DAN 'YE." kadar
bütün araçlarının hepsi dandik diye.![]()
üretici firma Breda lisansını bırakalı çok oluyorIETT‘nin bu araçların bakimini garajdaki görevlilere yaptırmaları saçmalıktan başka bir şey değil Üretici firmadan başkası bu araçların bakimini yapamaz kolay kolay
Bu araçlar IETT’nin elinde kalmazsa iyidir Hollanda üretimli metrobüsleri unutmadımüretici firma Breda lisansını bırakalı çok oluyor
phileaslar baştan çöptü bunlar yine tek tük örnekler haricinde 10 sene dayandılarBu araçlar IETT’nin elinde kalmazsa iyidir Hollanda üretimli metrobüsleri unutmadım
Filoya ilk başta "metrobüs" olarak girmişlerdi, metrobüs hattında araçların canı çıktı. Sonra dış hatlarda çalışmaya başladılar.Bu 2013 karsan lar ilk alındıklarında bile sıkıntılı araçlardı doğru biliyorum değil mi hatta duyduğuma göre bazı şoförler o dönem bu araçların alınmasına pek memnun kalmamışlardı IETT bu araçları test etmedi mi Araçların son hali ortada
İyi ki de dış hatlarda çalışmaya başlamışlar metrobüste dayanamazlardıFiloya ilk başta "metrobüs" olarak girmişlerdi, metrobüs hattında araçların canı çıktı. Sonra dış hatlarda çalışmaya başladılar.
Motor süspansiyon elektronik aksam gibi ve benzeri parçalar sağlam olsun da malzeme kalitesi pek önemli değilBu araçlar en kötü hali ile gider bakımlarını yaptıklarında bu araçların en büyük şanssızlıkları CNGli ve ilk üretim parti araçları fabrikanın bu konuda acemiliği vardı şimdi Karsan şimdi çok iyi konumda
Bence sağlam gibi bu araçların en büyük sorunu güç ve klima performansı olarak üzerinde durulduMotor süspansiyon elektronik aksam gibi ve benzeri parçalar sağlam olsun da malzeme kalitesi pek önemli değil
Geçtiğimiz ay şoför aracın göstergesini videoya alıp arıza diye sanırım amirine gönderdi WhatsApp‘tanBu araçlar en kötü hali ile gider bakımlarını yaptıklarında bu araçların en büyük şanssızlıkları CNGli ve ilk üretim parti araçları fabrikanın bu konuda acemiliği vardı şimdi Karsan şimdi çok iyi konumda
Arabanın içi enkaza dönmüş resmen kaplar sallanıyor koltuklar kırık koltuk kılıfları sökülmüş klima kapakları yerinden çıkmış sarkıyor içeri yağmur suyu alıyor camların kenarındaki plastikler yerinden çıkmış zemin yıpranmış yarılmış çatlamış lambalar bazen çalışmıyorBence sağlam gibi bu araçların en büyük sorunu güç ve klima performansı olarak üzerinde duruldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.