Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

ben direkt -içi mazot koksa bile- Temsa'ya binerdim.
O kadar da değil ya. Temsa ile aynı cümlede kullanmak bile Akia'ya hakaret.

Ben 5-6 kez bindim. İçerisi 2025 Otokar, BMC Procity TR ile yarışabilecek seviyede, eski kasa tüm Procity, Temsa, Eski Güleryüzlerden de kat kat iyi

O kadar da değil ya. Temsa ile aynı cümlede kullanmak bile Akia'ya hakaret.

Ben 5-6 kez bindim. İçerisi 2025 Otokar, BMC Procity TR ile yarışabilecek seviyede, eski kasa tüm Procity, Temsa, Eski Güleryüzlerden de kat kat iyi

Hiç katılmıyorum, en arkasını 2024 yılında çok dar yapan bir markadan bahsediyoruz. Bmc bu sıkıntılı durumu kendi araçlarında düzeltti mesela.

A-1536 gibi bitik bir araç gelse dahi ona binerim, net. Acil durumda kalmadıkça bu akialar 3. tercihim bile olmayacak.

Bunları toptan Anadolu yakasına yollasalar da her gün görmekten kurtulsam. Bana işkence gibi geliyor artık. 😕

Son düzenleme:
Bmc bu sıkıntılı durumu kendi araçlarında düzeltti mesela.
Ama koskoca BMC bile düzelte düzelte 2025 yılında düzeltti. Eski Kasa Procity ve Procity TR'yi örnek alacaksak 2011 - 2025. 14 yılda soruna çözüm bulunmuş. Akia ise en düşük modeli sanırım 2014 modeldi
Mercedes CapaCity modelinin de içi dar ona bakılırsa
Buna katılmıyorum. Otobüs'ün O'sunu bile bilmeyen sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullanan bir insan bile Capacity'nin o kral koltuğunu biliyor. Gördüğüm en karakteristik araç özelliği. Kaç kere hiç bilmeyen insanlar konuşurken duydum. "Keşke Arkası birleşik kral koltuğu gibi olan metrobüs gelse" diye. Tamamen muhteşem ve benzeri gelmeyecek bir tasarım

Ama koskoca BMC bile düzelte düzelte 2025 yılında düzeltti. Eski Kasa Procity ve Procity TR'yi örnek alacaksak 2011 - 2025. 14 yılda soruna çözüm bulunmuş. Akia ise en düşük modeli sanırım 2014 modeldi

Buna katılmıyorum. Otobüs'ün O'sunu bile bilmeyen sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullanan bir insan bile Capacity'nin o kral koltuğunu biliyor. Gördüğüm en karakteristik araç özelliği. Kaç kere hiç bilmeyen insanlar konuşurken duydum. "Keşke Arkası birleşik kral koltuğu gibi olan metrobüs gelse" diye. Tamamen muhteşem ve benzeri gelmeyecek bir tasarım
Keşke arkadaki şöförden dahi yüksekte üçlü masa eski kasa güleryüz de onun kadar konuşulsaydı

Keşke arkadaki şöförden dahi yüksekte üçlü masa eski kasa güleryüz de onun kadar konuşulsaydı
Capacityler öyle bir hale geldiler ki Metrobüsün Kimliği oldular. Metrobüs diyince akla ilk gelen o kral koltuğu ve Capacityler oluyor. Ne zaman aramızdan ayrılırlar bilmiyorum ama umarım Akia Ultra LF25'lerde Capacity gibi anılabilirler. Yaz aylarının klima açısından 1 nuramaları araçları. Otokar Kent XL'lerin de pek uzun ömürlü olacaklarını sanmıyorum. Conecto G'ler gibi takılırlar

Ekrem İmamoğlu’nun test ettiği CapaCity C2 kasayı kastediyorum. O aracın içerisi komple koltuk ile doldurulmuştu.

Capacityler öyle bir hale geldiler ki Metrobüsün Kimliği oldular. Metrobüs diyince akla ilk gelen o kral koltuğu ve Capacityler oluyor. Ne zaman aramızdan ayrılırlar bilmiyorum ama umarım Akia Ultra LF25'lerde Capacity gibi anılabilirler. Yaz aylarının klima açısından 1 nuramaları araçları. Otokar Kent XL'lerin de pek uzun ömürlü olacaklarını sanmıyorum. Conecto G'ler gibi takılırlar
Bence tekrar Akia Ultra Lf25 alınır

Klimaları çalışmayan Otokarlar bu sene çoktu çoğu aracın motorundan saçma sapan sesler geliyor araçlar güven vermiyor
Geçtiğimiz yaz Otokar'lar bana illallah ettirdi. Kliması düzgün çalışan 2 araca denk gelmişimdir. Diğerleri hepsi bozuktu. Diğer İETT araçları nasıldı bilmiyorum, bizim bölgede Otokar harici İETT otobüsü yok.

Geri
Üst Alt