Tema düzenleyici

Hot Wheels Koleksiyonu

Evet kesinlikle. Bir ara sağlam para biriktirip uğramak istiyorum oraya. 2-3k bandında
O kadar pahalı mı bu güçük araçlar bir tane adam bana W serisi araba satmıştı zorla 100 liraya mı ney

Ben sürekli bakıyorım da şöyle bir yerli otobüs görürsem almayı düşünüyorum hiç görmedim henüz

Konu sahibi
O kadar pahalı mı bu güçük araçlar bir tane adam bana W serisi araba satmıştı zorla 100 liraya mı ney

Ben sürekli bakıyorım da şöyle bir yerli otobüs görürsem almayı düşünüyorum hiç görmedim henüz
Araca göre çok değişiyor. Çok nadir arabanın tanesi bile 2-3k'ya satılıyor. Ben sadece hızlı ve öfkeli modellerini topluyorum. LC Waiki'de Premium (Farkı: Her yeri metal, daha gerçekçi benzetmeler ve arabanın detayları mevcut) modeller 400 TL, Normal uzun kartlar 250 TL. Antika pazarlarında daha ucuz ama LCW fiyatları böyle

Araca göre çok değişiyor. Çok nadir arabanın tanesi bile 2-3k'ya satılıyor. Ben sadece hızlı ve öfkeli modellerini topluyorum. LC Waiki'de Premium (Farkı: Her yeri metal, daha gerçekçi benzetmeler ve arabanın detayları mevcut) modeller 400 TL, Normal uzun kartlar 250 TL. Antika pazarlarında daha ucuz ama LCW fiyatları böyle
Oyuncakçı da falan daha ucuz değil midir. Bunlar

Ben bir tek görürsem station wagon alıyorum çok nadiren

Niye normal hot wheelslarda güzel

Konu sahibi
Bugün Torium AVM'ye yaptığım ziyaret sonucunda ilk fotoğraftaki üç arabayı alarak bu seriyi de tamamlanmış bulunmaktayım

IMG_20250809_165417.jpg

Toplam Villains serisindeki araçlar:

1) Hızlı ve Öfkeli 1 Filmindeki Honda S2000 - Siyah ve çizgili olan
2) Hızlı ve Öfkeli 7 Filmindeki 2005 Aston Martin DB9 - Koyu Gri olan
3) Hızlı ve Öfkeli 10 Filmindeki 1966 Ford 427 Fairlane - Kırmızı olan
4) Hızlı ve Öfkeli 4: Rio Soygunu Filmindeki 1973 Chevy Camaro - Yeşil olan
5) Hızlı ve Öfkeli 10 Filmindeki 2022 DeLorean Alpha5 - En sağdaki açık gri olan

IMG_20250809_182039.jpg

Geri
Üst Alt