Tema düzenleyici

Hisse Senetleri Alım ve Satım Stratejileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan quatro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar benim 2 tane sorum var:
1) QNB Bank sizce ne zamana kadar düşer?
2) Enpara hissesi ne zaman işlem görmeye başlar?
15 Ağustosta, 3,75 kat ENPARA hissesi hesabınıza geçmesi gerekiyordu diye biliyorum. Yani 100 QNB hissesi olan bir abimizin, 15 Ağustos günü, 375 tane ENPARA hissesi olması gerekiyordu. Geçmedi mi acaba? QNB düşüşüne gelirsek, 12 Ağustosta olumsuz bir haber mi oldu acaba, ya da beklenti bitimine yaklaştığı için mi aşağı bastılar bilemedim. Belkide palanın keyfi öyle istemiştir. Takip ettiğim bir kağıt değil kendisi. Maliyetiniz çok yukarıda değildir umarım.

Not: Yatırım tavsiyesi asla değildir. Kendi kendime deli gibi konuşuyorum işte...

Chp haberleri bu aralar yine olumsuz etkiliyor borsayı.
Faiz indirimi olacak mı o da açıklanacak yakın tarihte.

15 Ağustosta, 3,75 kat ENPARA hissesi hesabınıza geçmesi gerekiyordu diye biliyorum. Yani 100 QNB hissesi olan bir abimizin, 15 Ağustos günü, 375 tane ENPARA hissesi olması gerekiyordu. Geçmedi mi acaba? QNB düşüşüne gelirsek, 12 Ağustosta olumsuz bir haber mi oldu acaba, ya da beklenti bitimine yaklaştığı için mi aşağı bastılar bilemedim. Belkide palanın keyfi öyle istemiştir. Takip ettiğim bir kağıt değil kendisi. Maliyetiniz çok yukarıda değildir umarım.

Not: Yatırım tavsiyesi asla değildir. Kendi kendime deli gibi konuşuyorum işte...
Merhaba enpara eklendi herkesin hesabına 2 Eylül itibariyle ama işlem yapamıyorum.

Konu sahibi
Faiz indirimi olacak mı o da açıklanacak yakın tarihte.
Olası faiz indirimi borsayı olumlu etkiler diye yorumlanır.

- Faiz indirimi ile faizde bulunan mevduatlardan bir miktar para çıkıp borsaya girebilir.
- Faiz indirimi, $ yukarı doğru hareketlendirebilir ve bu da borsamızı $ bazında ucuz gösterip, özellikle endekse $ bazında bakan yabancı için daha cazip hale getirebilir.
- Faiz indirimi, kredi çekecekler için daha cazip bir ortam sağlayabilir. Bu da gayrımenkul, otomotiv ve banka hisselerini hareketlendirebilir.

Konu sahibi
Merhaba enpara eklendi herkesin hesabına 2 Eylül itibariyle ama işlem yapamıyorum.
ENPARA diye bir senedi göremedim, bu farklı bir durum olacak herhalde. Daha önce ben böyle bir durum görmedim sanki. Yinede bankanız ile görüşün derim, onlar süreç ile ilgili en sağlıklı bilgiyi verecektir.

Geri
Üst Alt