Hiç sanmıyorum. Sirkeci Kazlıçeşme tek hata indirildi, Edirne treni artık Halkalı'dan kalkıyor. Ek olarak artık kargo trenleri gece tüpten geçiyor yani tren feribotlarına ihtiyaç kalmadı.Tren ferileri tekrardan aktif hale gelir mi ? En son Sirkeci deki iskele tamamlanmıştı, Haydarpaşa'daki iskelede çalışmalar devam ediyordu.
Tank, top , mazot gibi tehlikeli madde ihtiva eden yükler tüp tünelden taşınmıyor.Hiç sanmıyorum. Sirkeci Kazlıçeşme tek hata indirildi, Edirne treni artık Halkalı'dan kalkıyor. Ek olarak artık kargo trenleri gece tüpten geçiyor yani tren feribotlarına ihtiyaç kalmadı.
Bu durumda, şu anda nasıl taşınıyorlarsa öyle taşımaya devam ederler. Haydarpaşa tren iskelesi açılsa bile, tehlikeli madde taşıyan trenlerin şehre girmesine müsaade edilmeyecektir.Tank, top , mazot gibi tehlikeli madde ihtiva eden yükler tüp tünelden taşınmıyor.
Bu hat neden tek hata indirildi? Sirkeci-Kazlıçeşme hattı pekala çift hatla çalışabilirdi.Hiç sanmıyorum. Sirkeci Kazlıçeşme tek hata indirildi, Edirne treni artık Halkalı'dan kalkıyor. Ek olarak artık kargo trenleri gece tüpten geçiyor yani tren feribotlarına ihtiyaç kalmadı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.