Tema düzenleyici

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Cep telefonu ne kadar süre kullanılır ben 2 senedir kullanıyorum belki seneye yeni alırım
Hocam ben şahsen değişim ile gelenleri (annem/babam) 2yıl, sıfır aldıklarımı 4 yıl kullanıyorum.

Cihazınızın segmentine göre en az 3 yıl en fazla da 6-7 yıl (batarya değişimsiz) gidebilirsiniz.

Bu sene sonu A26'ya geçmeyi düşünüyorum. A26'nın tek sevmediğim özelliği, arkasındaki kamera çerçevesi bana tuhaf geldi.
Anneme vereceğim o telefonu. Çünkü A25'ten biraz özellik kısmışlar.

Kulaklık Girişi Yok.
AOD yok.
Stereo yerine mono hoparlör var.

Yani A25 kullanmaya devam edeceğim. Seneye belki A27 veya A37 almayı düşünüyorum.

benim önceliğim güzel fotoğraf çekmek Samsung ile ne yapılabilir araştıracağım . Tabi sırf bunun için aşırı yüksek para ödemeyi düşünmüyorum .

5 yıl s3 mini kullanmış, şu an da 4 yıldır Samsung A31 kullanan biri olarak, 1-2 yıla ben de kendime yeni telefon düşünmekteyim. Samsung Flip serisinin ikinci eli (ya da yenilenmiş hali) sizce ne kadar uygun olur?

5 yıl s3 mini kullanmış, şu an da 4 yıldır Samsung A31 kullanan biri olarak, 1-2 yıla ben de kendime yeni telefon düşünmekteyim. Samsung Flip serisinin ikinci eli (ya da yenilenmiş hali) sizce ne kadar uygun olur?
Hocam ben şahsen tavsiye etmem Flip veya Fold'ların ikinci elini. Yenilenmişlerin (eğer ekranı bozulmadı ise) ekranları değiştirilmiyor genellikle.

Eğer A3X serisinden memnunsanız ve yine Samsung olsun derseniz A5X serisine geçebilirsiniz.
Yok daha iyi olsun derseniz SXXFE serisine de geçebilirsiniz.

Z Flip serisi daha çok tarz içinken
Z Fold ise prosumerlar için

Hocam ben şahsen tavsiye etmem Flip veya Fold'ların ikinci elini. Yenilenmişlerin (eğer ekranı bozulmadı ise) ekranları değiştirilmiyor genellikle.

Eğer A3X serisinden memnunsanız ve yine Samsung olsun derseniz A5X serisine geçebilirsiniz.
Yok daha iyi olsun derseniz SXXFE serisine de geçebilirsiniz.

Z Flip serisi daha çok tarz içinken
Z Fold ise prosumerlar için
prosumer da neyin nesidir yüzbaşım

prosumer da neyin nesidir yüzbaşım
Genellikle cihazların bütün veya özel özelliklerini kullanan, çoklu iş yapan ya da iş yükü ağır olan insanlar.

Örneğin Samsung'un Note serisi prosumerlara alternatif cihaz sunmak için piyasaya sürmüştür. Bu insanlar genelde bütçe sıkıntısı çekmeyen kişiler olduklarından üst segment olarak da sınıflandırılabilir.

Geri