M
Mehmet1980
Samsung m20 kullanıyorum. Alalı daha 5 sene oldu. Uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum.
hocam bunun kamerasından memnun musunuz?
Bende Yaklaşık 7-8 yıldır. İphone7 kullanıyorum. Direniyor bakalımYaklaşık 8 yıldır iphone 6s 64 gb kullanıyordum.
Geçen hafta iphone 15 256 gb aldım.
Bu sene sonu A26'ya geçmeyi düşünüyorum. A26'nın tek sevmediğim özelliği, arkasındaki kamera çerçevesi bana tuhaf geldi.Samsung Galaxy A25 5G.
1 yıldır kullanıyorum. Memnun kaldım.
Eski telefonum: Xiaomi idi. İki tane model adı vardı. Redmi K20/Mi 9T. O telefonun ekranı cidden gözlerimi yoruyordu. Rahatsız oldum. Samsung'a geri döndüm. Çünkü önceden de Samsung kullanıyordum.
12 yıllık telefon kamerasından daha kötü fotoğraf çekiyor Xiaomi bence. Eski Samsung Galaxy S III ve telefonum kamera çok daha iyiydi.
S3'ü 4 yıl kullandım(2015-2019).
Arada Note 3 Neo'yu 3 yıl kullandım (2019-2022).
Xiaomi'yi 2 yıl kullandım (2022-2024).
Şimdi A25 kullanıyorum. Kullandığım en yeni ve en iyi telefon.
Aynı telefonu (hatta renk temasını) kullanıyorum. 4 yıldır da değiştirmedim.Samsung Galaxy A31
Ekli dosyayı görüntüle 66665
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.