Tema düzenleyici

Hangi Marka Model Bilgisayar Kullanıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Monitörü de dahil edeceksek, bende 24 inçlik kavisli Samsung monitör var. 8,5 yıl önce 650 liraya almıştım.

Oyun yayınlarımı denetlemek için için ikincil monitör olarak iş görüyor. Daha önce Teledünya alıcısına bağlayarak televizyon olarak kullanmış, bu televizyon sistemime ses için de aynı zamanlarda 200 liraya soundbar almıştım.

Konu sahibi
bu konuyu ben açmışım fakat hangi laptop ve monitör kullandığımı söylememişim. 😊

Laptop özellikleri

RAM: 8 GB 2400Mhz
CPU: İ5-8250U 1.60Ghz (8 Çekirdekli)
GPU: Nvidia Geforce 930MX 2GB
SSD: SATA 240 GB SSD 500-550Mb/s ( 3000Mb/s yükseltmeyi düşünüyorum)

Ek olarak Eski bir monitörüm var. 2009'dan kalma. laptop + monitör kullanıyorum 😃

HP kullanıyorum.

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,89 GB)

2017'den beri kullanıyorum. Doğal olarak sadece batarya ömrü bitti. Memnunum.

bu konuyu ben açmışım fakat hangi laptop ve monitör kullandığımı söylememişim. 😊

Laptop özellikleri

RAM: 8 GB 2400Mhz
CPU: İ5-8250U 1.60Ghz (8 Çekirdekli)
GPU: Nvidia Geforce 930MX 2GB
SSD: SATA 240 GB SSD 500-550Mb/s ( 3000Mb/s yükseltmeyi düşünüyorum)

Ek olarak Eski bir monitörüm var. 2009'dan kalma. laptop + monitör kullanıyorum 😃
3000mb/s ssd’ye yükselterek neyi amaçlamaktasınız. Ona vereceğiniz parayla muhtemelen yeni bir bilgisayar alabilirsiniz

Konu sahibi
3000mb/s ssd’ye yükselterek neyi amaçlamaktasınız. Ona vereceğiniz parayla muhtemelen yeni bir bilgisayar alabilirsiniz
harici ekran kartsız 25-30k'ya satılanlan laptop'larımı diyorsunuz?
SSD'yi 512GB'a çıkarıp yazma ve okuma hızı ideal birtane almak istiyorum laptop'umu okulumdan dolayı kullanacağım.

kendime yeni kasa sistem almayı düşünüyorum.

harici ekran kartsız 25-30k'ya satılanlan laptop'larımı diyorsunuz?
SSD'yi 512GB'a çıkarıp yazma ve okuma hızı ideal birtane almak istiyorum laptop'umu okulumdan dolayı kullanacağım.

kendime yeni kasa sistem almayı düşünüyorum.
İlla harici ekran kart olmasına gerek yoktur. Dahililer de güçlü olabilir. 3000mb/s ssd ödev indirmenize yardımcı olmaz internet darboğax yaptığı dürece

Konu sahibi
İlla harici ekran kart olmasına gerek yoktur. Dahililer de güçlü olabilir. 3000mb/s ssd ödev indirmenize yardımcı olmaz internet darboğax yaptığı dürece
Laptop'um yavaş açılıyor yavaş kapanıyor uygulamalarım yavaş açılıyor. neden değiştirmeyeyim. bazen çöküyor uygulamalar.

Geri