Kuliste mi duydunuzBu tür operasyonların Can Holding ile sınırlı kalmayacağı, bazı medya şirketleri veya gruplarına da buna benzer operasyonların yapılacağı kulislerde konuşuluyor.
Kuliste mi duydunuzBu tür operasyonların Can Holding ile sınırlı kalmayacağı, bazı medya şirketleri veya gruplarına da buna benzer operasyonların yapılacağı kulislerde konuşuluyor.
Youtube'da yayın yapan bazı gazetecilerin (fetöcüleri kastetmiyorum) dediklerinden yola çıkarak yazdım.Kuliste mi duydunuz
Çünkü sıra onlara da geleceği için operasyonu son dakika geçmedi Ekol TV.Ama benim şu ilgimi çekti, daha doğrusu ilginç; Habertürk ve Show TV çalışanlarının çoğunun transfer olduğu Ekol TV’nin bu operasyonu “son dakika” olarak vermemesi, bina önünde 1 kere canlı yayın yapılması ve bültenlerinde çok az vermesi benim dikkatimi çekti. Halbuki diğer haber kanalları, binanın önünde canlı yayın yaptılar ve bazı haber kanallarında tartışma programlarına da konu oldu. Heralde “Sıra bizde mi?” diye mi korkuyorlar ki öyle düşünüyorum çünkü Ekol TV’nin kara para ile kurulduğu söyleniyor.
Yani… Zaten operasyondan önce Ekol TV Yönetim Kurulu Üyeleri Ilgın Sinanoğlu ile İpek Karataş görevden alınmışlar.Çünkü sıra onlara da geleceği için operasyonu son dakika geçmedi Ekol TV.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.