Esadaş'a MAN çok yakışmış ama keşke rengi beyaz olmasaydı.
34 YY serisinden bir plaka bekliyordum ama 06 ESD 125 plakasını almış galiba.
34 YY serisinden bir plaka bekliyordum ama 06 ESD 125 plakasını almış galiba.
#Teslimat | Giresun Sema Turizm filosuna 1 adet 2024 Model Mercedes Benz Travego 16 SHD katmıştır. Aracın firmaya hayırlısı uğurlu olmasını dileriz.
Esadaş Mercedes Benz ve Setra dan başka araç almazdı. bu düşünce değişti demekki??
Diyarbakır’a Yeni Can’ı “34 CPA 70”
Güneydoğu bölgesinin güçlü yatırımcılarından Can Diyarbakır siparişini verdiği bir adet Travego’yu bugün düzenlenen törenle birlikte filosuna kattı.
Bu araç şehiriçi toplu taşıma aracına benziyor. 2011'den 2018'e kadar birçok kez Yunanistan'da bulundum. Atina başta olmak üzere birçok şehirde şehiriçi toplu taşıma araçları Connecto ağırlıklı. Körüklü araç sayısının oranı da oldukça yüksek. Çünkü, tek şeritli sahil yollarında bile bizdeki gibi parklanma olmadığı için araçlar rahatlıkla hareket edebiliyor. MAN da gördüğüm araçlar arasında idi ama Connecto daha fazla sayıdaydı. Şehirlerarası için ise Man, Mercedes, Setra vs. gibi birçok markayı gördüm.Yunanistan da kullanılan otobüsler MAN galiba .. bir arkadaşım gezi fotoğraflarını göndermişti
Ekli dosyayı görüntüle 70900
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.