İstanbul Silivri Açıklarında 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.
biri Bingöl diyor biri Elazığ diyor biri Diyarbakır diyor.Bingöl'ün Genç ilçesinde saat 00.03'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Bende Merkez üssü Arıcak GözüküyorMerkez üssü Genç görünüyor. Elazığ diyen de var
Bursa da arka arkaya iki kere deprem olmuş. Uygulama 5.4 ve 6.2 olmak üzere iki kere bildirim attı fakat İstanbul'dan hiçbirini hissetmedim.
Hayır. Deprem ağı uygulamasının hatası sanırım çok büyük değerlerle yolladılar bildirimi önceden. Görünce bende korkmuştum ilk an. Sonradan düzelttiler. Kandilli Rasathanesi yukarda değerleri açıkladı. Ama o değerleri uygulamada gördüğümden eminim6.2 yi duyunca bir an aklım çıktı. Bu doğru mu? Hiç bir yerde rastlamadım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.