01.07
Ses bana Berkay Akçay/At Kafası'nı andırdı.
Kulaklık+ Son ses kombosu ile kulaklarınıza şenlik geliyormuş
Berkay akçayın sesi daha tizdi. Bana da tanıdık geldi şimdi de çıkartamadım. Mizah benzer ama, 2010 ortaları Youtube Türkiye mizahıSes bana Berkay Akçay/At Kafası'nı andırdı.
(İronik şekilde komik gelen bir video)
Berkay akçayın sesi daha tizdi. Bana da tanıdık geldi şimdi de çıkartamadım. Mizah benzer ama, 2010 ortaları Youtube Türkiye mizahı
Minecraft değilmi oooo
Kulaklık+ Son ses kombosu ile kulaklarınıza şenlik geliyormuş
değildi. Berkay Akçay yaş olarak daha ileri bir kitleye video çektiği kanaldıBerkay Akçay ile At kafası aynı kişi değil miydi
Yasak olmasa siyasetçiler once Said de vardı buraya atacaktım ama
Önce sait akımını hiç anlamadım ben, hem bu pandemi mizahı değil mi?Yasak olmasa siyasetçiler once Said de vardı buraya atacaktım ama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.