Sanırım eklenmiyor belediye sitesinden (ulaşım kurumunun) alır google mapsGoogle Maps'te Otobüs Durağı nasıl eklenir? Kendi Şehrimin Google Maps'te Otobüs Duraklarını , Güzergahlarını eklemek istiyorum varmı bi bilgisi olan?
Google Maps'e geri bildirim göndermen lazim, google llc onaylarsa yapılırGoogle Maps'te Otobüs Durağı nasıl eklenir? Kendi Şehrimin Google Maps'te Otobüs Duraklarını , Güzergahlarını eklemek istiyorum varmı bi bilgisi olan?
Google Maps'i gönüllü Olarak düzenlemekteyim.Google Maps'e geri bildirim göndermen lazim, google llc onaylarsa yapılır
O zaman bi dk bekle chatgpt timeGoogle Maps'i gönüllü Olarak düzenlemekteyim.
otobüs durakları gerçekten Google Maps’te görünmüyorsa, yerel ulaşım şirketine ya da belediyeye başvurulabilir. Google, genellikle bu tür resmi ve önemli bilgileri onlardan alır.Çoğu zaman reddediliyor nedense böyle. Özellikle Kağıthane Belediyesi çok reddettiğinden Cendere Cd.deki bazı durakların yeri çok yanlış.
çoğu zaman gerçekten reddediliyor bir yolu düzenlemek için toplamda 3 ay süre geçti öyle bıraktı. onayladıotobüs durakları gerçekten Google Maps’te görünmüyorsa, yerel ulaşım şirketine ya da belediyeye başvurulabilir. Google, genellikle bu tür resmi ve önemli bilgileri onlardan alır.
Bunu yapamaz mısınız hocam
herşeyi doğru yapsan bile adam reddediyor.çoğu zaman gerçekten reddediliyor bir yolu düzenlemek için toplamda 3 ay süre geçti öyle bıraktı. onayladı
Belediye o Google'ın işi diyor.otobüs durakları gerçekten Google Maps’te görünmüyorsa, yerel ulaşım şirketine ya da belediyeye başvurulabilir. Google, genellikle bu tür resmi ve önemli bilgileri onlardan alır.
Bunu yapamaz mısınız hocam
Siz DBB'ye, Belediye Google'a yazıyor sanırım, böyle bir ağ varbu haritalardaki her ilin yolunun onaylanması Belediyenin onaylanması değil. google'ın onaylanması gerekiyor @Hermes
Yok Belediye diyor beni karıştırma kardeşim.Siz DBB'ye, Belediye Google'a yazıyor sanırım, böyle bir ağ var
Tamam anladım technopat binbaşımYok Belediye diyor beni karıştırma kardeşim.
Ben Google'a yazıyorum düzeltiyorum yolları.
Benle Dalga geçiyor ya.Tamam anladım technopat binbaşım
Türkiye'de sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa, Aydın, Antalya ve Konya ve Gaziantep'te otobüs durakları Google Maps üzerinde görünüyor. Gaziantep galiba yeni eklendi önceden yoktu. Bildiklerim bunlar belki başka illerde de vardır ama Avrupa'da neredeyse her şehirde ve köylerde baktığımda otobüs duraklarını görebiliyorum. Türkiye'de genel olarak bu hizmet eksik kalıyor.çoğu zaman gerçekten reddediliyor bir yolu düzenlemek için toplamda 3 ay süre geçti öyle bıraktı. onayladı
Bu Bölümü İlk senden Duydum.Bu arada konudan bağımsız olarak bir şey soracağım. Üniversitelerdeki şehir ve bölge planlama bölümü aslında bizlik bir bölüm değil mi? Yani ulaşım planlamaları yapıyoruz ya, aynı zamanda İzmir'de olması gereken otobüs ve metro hatlarını düşünürken kazılar nasıl yapılacak falan diye şehir planlamasını düşünüyoruz, bu alanda fikirler üretiyoruz. @Rime hocam sizin fikrinizi bekliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.