Tema düzenleyici

Gebze - Küçükyalı (Eski Gebze - Harem) Minibüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gebzeli

Teğmen
Konu sahibi
Bu başlıkta efsaneyken artık kestane olmuş Gebze - Küçükyalı minibüs hattını ele alacağız.

1000309173.jpg

130Ş nin Kadıköy'e çekilmesine sebep olan bu topluluk, şimdi de metroları, marmarayı ve Metrobüsü bahane ediyor. Küçükyalı - Şifa Mahallesi arası 130Ş nin, Gebze - Şifa Mahallesi arasını da İETT çözer evelallah. 130G yi sürsün piyasaya.

Bu başlıkta efsaneyken artık kestane olmuş Gebze - Küçükyalı minibüs hattını ele alacağız.

Ekli dosyayı görüntüle 85584

130Ş nin Kadıköy'e çekilmesine sebep olan bu topluluk, şimdi de metroları, marmarayı ve Metrobüsü bahane ediyor. Küçükyalı - Şifa Mahallesi arası 130Ş nin, Gebze - Şifa Mahallesi arasını da İETT çözer evelallah. 130G yi sürsün piyasaya.
bu hattı hiç boş görmedim, ilginç geldi geçinememeleri

Konu sahibi
Bence bu hat Gebze Koop gibi KBB veya İETT yönetimi altına girmeli, Harem’e geri gitmeli ve midibüse geçmeli. 16S dönüş yönünde körüklü ile dahi paket oluyor
Ben buna katılmıyorum. Çünkü zamanında bunu denemeye çalıştılar. Minibüscü esnafı kabul ettirtmedi. Çünkü arkaları sağlam devlet kararı kapı gibi ellerinde var. Bu şehre atılmış en büyük kazıktır Gebze Harem minibüsleri. Dolayısıyla onların minibüslerinin lağvedilip aralarından istekli şöförleri alıp istihdam etmekten başka çare yok.

Kestane yazılmış fakat şu an işleri iyi gebzeden istanbul içine tek hizmet verem araç 200 çoğu duraktan yolcu almıyor

Konu sahibi
Kestane yazılmış fakat şu an işleri iyi gebzeden istanbul içine tek hizmet verem araç 200 çoğu duraktan yolcu almıyor
Gebzeden İstanbul içine hizmet veren hattı yıllar önce İETT açacaktı. Hat kodu bile belliydi. Gebze - Harem engel oldu. Ulaşımparkta Gebze - Kartal Metro arasına hat koyma konusunda ısrarcı olsa Gebze - Haremin tekelliği sona erer.

Gebzeden İstanbul içine hizmet veren hattı yıllar önce İETT açacaktı. Hat kodu bile belliydi. Gebze - Harem engel oldu. Ulaşımparkta Gebze - Kartal Metro arasına hat koyma konusunda ısrarcı olsa Gebze - Haremin tekelliği sona erer.
200 yarım saatte bir çalışıyor. daha fazla körüklü alınıp sıklığı minimum 15 dakika olmalıdır. o olana kadar gebze-küçükyalı kbb boyunduruğu altına alınıp 200'e destek çıkacak bir şekilde çalıştırılabilir.

Konu sahibi
200 yarım saatte bir çalışıyor. daha fazla körüklü alınıp sıklığı minimum 15 dakika olmalıdır. o olana kadar gebze-küçükyalı kbb boyunduruğu altına alınıp 200'e destek çıkacak bir şekilde çalıştırılabilir.
İşte bunu bende anlatıyorum 435MR zaten nispeten 200 görevini görüyor. 200 ü her durakta duracak şekilde Kartal Metro - Gebze Otogar yapabiliriz. 435MR de 200 den inip İzmite gideceklere tamamlayıcı aktarma verebilir. Izmitten gelip 435MR den inerek 200 bineceklere ücretsiz aktarma verir.

Geri
Üst Alt